αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκίνησε το Kickstarter στην Ελλάδα

Ξεκίνησε το Kickstarter στην Ελλάδα

Όπως είχε γράψει το It’s Possible από τις 28 Σεπτεμβρίου, το Kickstarter σχεδίαζε να κάνει το άνοιγμα του στην Ελληνική αγορά στις 6 Οκτωβρίου 2020. Κάτι που έγινε σήμερα. Η διάσημη πλατφόρμα κάνει το άνοιγμα της στην χώρα μας. Παράλληλα, επεκτείνεται στην Πολωνία και στην Σλοβενία.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

«Είμαστε υπερήφανοι που καλωσορίζουμε επίσημα καλλιτέχνες, συγγραφείς, σκηνοθέτες, μουσικούς, σχεδιαστές και δημιουργούς όλων των τύπων που εδρεύουν στην Πολωνία, τη Σλοβενία ​​και την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στην κοινότητα του Kickstarter» σημειώνουν οι άνθρωποι της πλατφόρμας.

«Επεκτείναμε την κοινότητα των δημιουργών μας για να συμπεριλάβουμε αυτές τις τρεις χώρες, επειδή τα δεδομένα μας έχουν δείξει ότι είναι αληθινοί κόμβοι καινοτομίας» συμπληρώνουν.

Τι σημαίνουν πρακτικά όλα αυτά; Ότι κάποιος που ξεκινά ένα project στην Ελλάδα, στο εξής θα μπορεί να το «ανεβάσει» απευθείας στο Kickstarter, έτσι ώστε να συλλέξει χρήματα για αυτό μέσω crowdfunding.

Το Kickstarter ξεκίνησε την λειτουργία του το 2009 και σήμερα χρησιμοποιείται από πολλούς startuppers, νέους επιχειρηματίες και άλλους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα είναι ήδη διαθέσιμη σε πολλές χώρες όπως: ΗΠΑ, Αυστραλία, Ολλανδία, Αυστρία, Δανία, Γερμανία, Σουηδία, Βέλγιο, Ιταλία, Σιγκαπούρη και Μεξικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 4 =