αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του Skroutz Food

Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του Skroutz Food

Όπως σας είχε ενημερώσει το It’s Possible από τις 4 Ιουλίου, περίπου στο τέλος του μήνα θα έβγαινε στον ιντερνετικό αέρα η δοκιμαστική έκδοση του Skroutz Food. Αυτό συνέβη όντως σήμερα, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ μας.

Το Skroutz Food, έστω και σε δοκιμαστική έκδοση, είναι στον αέρα. Για την ώρα εξυπηρετεί τις περιοχές: Αγία Παρασκευή, Ηράκλειο, Μαρούσι, Νέα Ιωνία και Χαλάνδρι. Ενώ προς το παρόν είναι περιορισμένος και ο αριθμός των συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Μέσα από την beta version οι χρήστες μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση από την νέα πλατφόρμα, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι του Skroutz θα κάνουν τις τελικές δοκιμές και θα διορθώσουν τις όποιες δυσλειτουργίες.

Πότε θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα του Skroutz Food; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του It’s Possible, αυτό θα γίνει ως τα μέσα του ερχόμενου Σεπτέμβρη.

Στόχος του Skroutz Food είναι να αξιοποιήσει την μεγάλη βάση χρηστών που παίρνει «προίκα» από το Skroutz, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και όλη η εμπειρία ετών που διαθέτουν τα στελέχη της εταιρίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =