αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΞανά σφίγγει το lockdown: Κλείνουν κομμωτήρια, click away, βιβλιοπωλεία και άλλα

Ξανά σφίγγει το lockdown: Κλείνουν κομμωτήρια, click away, βιβλιοπωλεία και άλλα

Περιορισμοί που υπήρχαν πριν τις γιορτές επιστρέφουν πάλι, όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας. Από αύριο Κυριακή, στις 6π.μ μέχρι το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, «μένουμε και πάλι σπίτι», όπως είπε, αφού αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα.

Σταματά το click away, η λειτουργία κομμωτηρίων, βιβλιοπωλείων, ΚΤΕΟ και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών. Παράλληλα απαγορεύονται εκ νέου το κυνήγι και το ψάρεμα.

«Η πίεση στο εθνικό σύστημα υγείας συνεχίζεται. Περίπου 2.500 ασθενείς πέρασαν τα Χριστούγεννα σε κλίνες Covid και πάνω από 400 βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Επιβάλλεται να κάνουμε ό,τι παραπάνω μπορούμε για να βελτιώσουμε την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, επανέρχεται η απαγόρευση μετακινήσεως στο αυστηρότερο ωράριο από τις 9μμ έως τις 5πμ με μόνη εξαίρεση τους εργαζόμενους και όσους έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας. Οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς, ούτε θα γίνει «αγιασμός των υδάτων» την ημέρα των Θεοφανίων.

Τα νέα μέτρα λοιπόν ισχύουν από αύριο Κυριακή, στις 6π.μ μέχρι το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =