αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ξέρω τόσα πολλά για τον φόβο… που με φοβάται»: Το νέο post με νόημα του Grant Cardone

«Ξέρω τόσα πολλά για τον φόβο… που με φοβάται»: Το νέο post με νόημα του Grant Cardone

Ο Grant Cardone είναι ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Άραγε, τέτοιοι άνθρωποι έχουν νιώσει τον φόβο; Για αυτό ακριβώς το κομμάτι, έκανε αναφορά σε νέο post του στο Facebook ο γνωστός επιχειρηματίας. «Ξέρω τόσα πολλά για τον φόβο… που με φοβάται», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πως ερμηνεύεται αυτή η λακωνική φράση του Grant Cardone: Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν ίσως κάποιοι, ακόμα και οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κόσμου έχουν νιώσει φόβο στην ζωή τους. Το ίδιο και ο Cardone. Το θέμα είναι το πως διαχειρίζεσαι τον φόβο. Και αν καταφέρνεις να τον ξεπερνάς. Κάπως έτσι, ο Cardone εννοεί ότι έχει φοβηθεί πολλές φορές, κατάφερε να το ξεπεράσει, και τώρα ο φόβος… τον φοβάται.

What's your fear?

Posted by Grant Cardone on Sonntag, 25. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 7 =