αρχικηVIRALΞέμεινες στην Αθήνα τον Αύγουστο; Εδώ είναι 7 πράγματα που μπορείς να κάνεις

Ξέμεινες στην Αθήνα τον Αύγουστο; Εδώ είναι 7 πράγματα που μπορείς να κάνεις

Εντάξει, το καλύτερο θα ήταν αυτή την στιγμή να είσαι σε κάποιο νησί. Αν όμως ξέμεινες στην Αθήνα, μην… τα βάφεις μαύρα. Υπάρχουν πράγματα να κάνεις στην πόλη και να περάσεις καλά. Μάλιστα, θα έχεις διαπιστώσει το εξής: Πλέον η πρωτεύουσα δεν αδειάζει όπως συνέβαινε πριν από 10 χρόνια. Η κίνηση είναι λιγότερη, ωστόσο αν πας στα σωστά μέρη θα δεις ότι υπάρχει κινητικότητα και αρκετοί άνθρωποι που βγαίνουν στην πόλη.

Τώρα θα δούμε λοιπόν 7 πράγματα που μπορείς να κάνεις, αν είσαι στην Αθήνα τον Αύγουστο.

1# Αθηναϊκές ταράτσες. Πέρα από τα μπαράκια και τα Cafe που υπάρχουν σε ταράτσες, υπάρχουν και πολλά roof bars σε ξενοδοχεία και hostel. Κάποια εξ αυτών είναι ανοιχτά μόνο για τους πελάτες των ξενοδοχείων, κάποια άλλα όμως δεν θα έχουν αντίρρηση να σας σερβίρουν μία παγωμένη μπύρα ή απλώς να σας αφήσουν να απολαύσετε την θέα.

2# Απογεύματα στην Πλάκα, παρέα με τους τουρίστες, κάνοντας συνεχώς στάσεις για φωτογραφίες και καταλήγοντας για καφέ στα πιο δροσερά της σημεία. Κι όταν βαρεθούμε την πολυκοσμία, θα ανηφορίσουμε τα δρομάκια προς τα Αναφιώτικα, για να τηλεμεταφερθούμε στη γαλήνη των Κυκλάδων.

3# Παραλίες τις Αττικής. Οκ, μπορείς να μην είσαι σε κάποιο νησί, αλλά οι παραλίες τις Αττικής είναι μια λύσει για να νιώσεις λίγο το καλοκαίρι. Και θα βρεις παραλίες για όλα τα γούστα. Από άγνωστους κόλπους, μέχρι beach bears με δυνατή μουσική και νεανικό κόσμο.

4# Επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους που δεν έχουμε δει ποτέ (ή ποτέ από τότε που πήγαμε με το σχολείο) από μέσα. Πείτε την αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που ανεβήκατε στην Ακρόπολη;

5# Οργανώνουμε τουλάχιστον ένα πάρτι στο σπίτι (όποιου από την παρέα έχει μεγάλο μπαλκόνι) από εκείνα στα οποία κάποιος αναλαμβάνει τα ποτά, άλλος το φαγητό, άλλος τη μουσική.

6# Θερινά σινεμά. Ναι είναι και αυτά εδώ. Και μπορείς να τα απολαύσεις μόνο το καλοκαίρι. Βρες μια καλή ταινίες, παρέα (ή και όχι) και πήγανε σε ένα θερινό σινεμά.

7# Ποδήλατο. Οι δρόμοι έχουν μικρότερη κίνηση. Βροχές και κρύα δεν υπάρχουν. Άρα είναι μια καλή περίοδο για να γυρίσεις την πόλη με το ποδήλατο. Ιδανικά κάπου στα Νότια, για να είναι και πιο καλοκαιρινό το σκηνικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + three =