αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ντου» της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στα γραφεία της Folli Follie στον Αγ. Στέφανο

«Ντου» της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στα γραφεία της Folli Follie στον Αγ. Στέφανο

Έφοδο στα γραφεία της Folli Follie στον Άγιο Στέφανο, πραγματοποιεί αυτή την ώρα κλιμάκιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Κατά τα πρότυπα των αντίστοιχων εφόδων της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στα τέλη του 2019 το κλιμάκιο ζήτησε από τα στελέχη της διοίκησης να απομακρυνθούν από τα κινητά τηλέφωνα, τους υπολογιστές και τα γραφεία τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Όπως μεταδίδει η LIFO, στόχος είναι ο ενδελεχής έλεγχος σε όλα τα αρχεία της εταιρείας που βρίσκονται στους υπολογιστές και στα ράφια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η έφοδος διετάχθη από την διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς , στα πλαίσια των προσπαθειών της για εξυγίανση της εταιρίας και απόδοση ευθυνών για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει., αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Η κίνηση έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την έναρξη της προσπάθειας του βασικού μετόχου και κατηγορούμενου για σωρεία αδικημάτων που σχετίζονται με τον σκάνδαλο της Folli Follie, Δημήτρη Κουτσολιούτσου, να ελέγξει τη διοίκηση της εισηγμένης την ερχόμενη γενική συνέλευση της 20ης Φεβρουαρίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + three =