αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Να νιώθεις τον φόβο και να παίρνεις το ρίσκο έτσι κι αλλιώς»: 5 σκληρά πράγματα που πρέπει να κάνεις ως leader

«Να νιώθεις τον φόβο και να παίρνεις το ρίσκο έτσι κι αλλιώς»: 5 σκληρά πράγματα που πρέπει να κάνεις ως leader

Κανείς δεν είπε ότι το να είσαι business leader είναι εύκολο. Αν έχει μπει σε αυτό το μονοπάτι, θα το έχεις διαπιστώσει ήδη. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί άνθρωποι ξεκινούν επιχειρηματικές προσπάθειες σε όλο τον κόσμο, αλλά λίγοι είναι αυτοί που φτάνουν στην κορυφή.

Και είναι δεδομένο ότι κάτι κάνουν διαφορετικά. Κάνουν τα «δύσκολα» που άλλοι δεν μπορούν (ή δεν θέλουν) να κάνουν. Παρακάτω θα δεις 5 σκληρά πράγματα που πρέπει να κάνεις ως leader, αν θέλεις να φτάσεις στον μεγάλο στόχο σου. Και όλοι να μιλούν για εσένα.

1# Πρέπει να είσαι σε θέση να προβλέψεις το μέλλον, εστιάζοντας στο παρόν. Οι μεγάλοι ηγέτες μπορούν να «δουν» στο μέλλον. Αλλά αυτό γίνεται ζώντας το παρόν, και εξετάζοντας τα δεδομένα που ισχύουν τώρα. Προσπαθώντας να προβλέψεις πως αυτά θα εξελιχθούν.

2# Νιώσε άνετα με το να… αισθάνεσαι άβολα. Η επιτυχία ξεκινάει πέρα ​​από τη ζώνη άνεσης μας. Τα μεγάλα πράγματα έρχονται όταν παίζεις με ασφάλεια.

3# Να νιώθεις τον φόβο και να παίρνεις το ρίσκο έτσι κι αλλιώς. Οι επιτυχημένοι ηγέτες είναι οραματιστές που έχουν μάθει να ξεπερνούν κάθε φόβο, και να παλεύουν για την κάθε ευκαιρία.

4# Εμπιστεύσου τον άλλο, πριν σε εμπιστευτεί. Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο της επιτυχημένης ηγεσίας. Όταν η εμπιστοσύνη παραβιάζεται, χρειάζεται πολύς χρόνος και δέσμευση εκ μέρους των δύο εμπλεκόμενων μερών για την επιδιόρθωση – γι ‘αυτό είναι πολύ καλύτερο να είμαστε πάντα αξιόπιστοι.

5# Προχώρα μπροστά, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει μονοπάτι. Οι άνθρωποι σε σέβονται περισσότερο για τις πράξεις σου, παρά για τα λόγια σου. Προσπάθησε να είσαι πρωτοπόρος. Να δώσεις το παράδειγμα. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, δημιούργησε το.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =