αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Να είστε χαρούμενοι που παίρνετε 300 ευρώ»: Η προκλητική επιστολή των MyMarket στους εργαζομένους τους

«Να είστε χαρούμενοι που παίρνετε 300 ευρώ»: Η προκλητική επιστολή των MyMarket στους εργαζομένους τους

Μια ομολογουμένως προκλητική επιστολή κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρω του ίντερνετ. Πρόκειται για έγγραφο που στάλθηκε στους εργαζομένους των MyMarket και ούτε λίγο ούτε πολύ, τους λέει να είναι… χαρούμενοι που παίρνουν 300 ευρώ το μήνα και στην ώρα τους. «Το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο», αναφέρει η επιστολή η οποία φαίνεται να έχει σταλεί από τη Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων.

Στο ίδιο έγγραφο, το συγκεκριμένο στέλεχος εξηγεί με αναλυτικό τρόπο το γιατί οι εργαζόμενοι… πρέπει να είναι χαμογελαστοί. «Επειδή η εταιρία επένδυσε χρήματα και συνεχίζετε να εργάζεστε», «Επειδή πληρώνεστε για αυτό» και «Γιατί έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε», είναι μερικοί από τους λόγους.

https://www.economistas.gr/sites/default/files/2019-03/mymarket.png

Η επίσημη ανακοίνωση των My Market

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10.700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα – και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος – ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − nine =