αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝίκος Κοκλώνης για AirFastTickets: Έβγαζα 5 εκατ. ευρώ την ημέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Κοκλώνης για AirFastTickets: Έβγαζα 5 εκατ. ευρώ την ημέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τα χρήματα που έβγαζε ενώ ήταν επιχειρηματίας, στο τιμόνι της AirFastTickets μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο «Louis Night Show» με τον Λούη Πατσαλίδη στον Alpha Κύπρου.

«Έβγαζα 5 εκατ. ευρώ την ημέρα» είπε ο Νίκος Κοκλώνης, σημειώνοντας ωστόσο ότι τώρα περνάει πιο καλά. «Μπορώ να καθίσω με μια μπαγκέτα με τους φίλους μου στην παραλία και να περάσω τέλεια», είπε μεταξύ άλλων. Ενώ παραδέχτηκε ότι είναι των άκρων γενικότερα στη ζωή του- από την εκκωφαντική επιχειρηματική επιτυχία, μέχρι την μεγάλη πτώση.

Κατά την διάρκεια της ίδιας εκπομπής, ο Ν. Κοκλώνης μίλησε και για την συνάντηση του με τον Donald Trump- πριν αυτός γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ο ιδρυτής της Airfasttickets, της εταιρείας που έφερε τα πάνω-κάτω στα αεροπορικά ταξίδια με τιμές εισιτηρίων όχι απλώς κάτω του κόστους, αλλά κάτω και από τον φόρο και τα τέλη- τακτική για την οποία κατηγορήθηκε για αθέμιτο ανταγωνισμό από τις αεροπορικές εταιρείες. Στην συνέχεια ήρθε η πτώση, με την εταιρία να οδηγείται τελικά στο λουκέτο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 24χρονος βγήκε στο μετρό με μία πινακίδα για να βρει δουλειά. Σε τρεις ημέρες προσλήφθηκε

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + twelve =