αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο post από την Ε. Ακρίτα: «Το back to back της Beat δεν σημαίνει διπλοκούρσα. Μπερδεμένο το κείμενο της εταιρίας»

Νέο post από την Ε. Ακρίτα: «Το back to back της Beat δεν σημαίνει διπλοκούρσα. Μπερδεμένο το κείμενο της εταιρίας»

Μια μεγάλη ιντερνετική κόντρα είχαμε μέσα στην εβδομάδα. Με την γνωστή δημοσιογράφο και συγγραφέα, Έλενα Ακρίτα, να κάνει ένα post κατά της Beat και των αλλαγών που φέρνει (αναλυτικά εδώ). Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση του ιδρυτή της Beat, Νίκου Δρανδάκη, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα με δικό του post μίλησε για «καφρίλες» (αναλυτικά εδώ).

Σήμερα η Έλενα Ακρίτα επανήλθε, με σαφώς πιο ήρεμο ύφος. «Για να είμαι δίκαιη με το The BEAT App. H back to back εφαρμογή της δεν έχει να κάνει με διπλοκούρσα όπως καταλάβαμε οι περισσότεροι που λάβαμε το σχετικό email» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ο οδηγός ΑΦΟΥ αποβιβάσει τον πελάτη, ΜΕΤΑ επιβιβάζει εμάς. Έτσι αυξάνεται η διαθεσιμότητα των οχημάτων και βελτιώνεται η εξυπηρέτηση. Λυπάμαι που δεν το κατανόησα, επιτρέψτε μου να επιμείνω όμως πως πρέπει να επαναδιατυπωθεί το κείμενο το οποίο συνοδευσε την συγκεκριμένη καινοτομία».

Για να είμαι δίκαιη με το The BEAT App. H back to back εφαρμογή της δεν έχει να κάνει με διπλοκούρσα όπως καταλάβαμε οι…

Gepostet von Elena Akrita am Sonntag, 23. Juni 2019

Είναι αλήθεια ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν ξεκάθαρο στην πρώτη ανακοίνωση της εταιρίας, σχετικά με την συγκεκριμένη λειτουργία. Και έτσι η εταιρία έκανε διευκρινήσεις στην συνέχεια, για να ξεκαθαριστεί ότι back to back δεν σημαίνει διπλοκούρσα.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 14 =