αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο concept καταστημάτων από την Vans: Κατάστημα, σαλόνι, γκαλερί, χώρος εργασίας, σε ένα

Νέο concept καταστημάτων από την Vans: Κατάστημα, σαλόνι, γκαλερί, χώρος εργασίας, σε ένα

Η Vans άνοιξε το νέο της concept κατάστημα και χώρο εκδηλώσεων και παρουσιάζει την αντιληψή της για το μέλλον του retail.

Το νέο concept της Vans – το πρώτο κατάστημα στο κέντρο της πόλης του Λος Άντζελες – αποτίει φόρο τιμής στο skateboarding της πόλης και στην ευημερούσα κοινότητα τέχνης, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ της μάρκας.

Ο διώροφος χώρος, 3.500 τετραγωνικά μέτρα διαθέτει τοιχογραφία από τον καλλιτέχνη και σχεδιαστή του LA, Geoff McFetridge, που τόνισε τους ακατέργαστους τοίχους του τοίχου του κτιρίου με την υπογραφή του πολύχρωμου, μινιμαλιστικού έργου.

Οι τοίχοι είναι γεμάτοι με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τους θρυλικούς skateboarders που αναδεικνύουν τη σημασία της πόλης στην κουλτούρα skate.

Το νέο Vans φιλοξενεί επίσης ένα ειδικό shop in shop από διάφορες μάρκες skateboard με βάση το Λος Άντζελες, παράλληλα με την πλήρη συλλογή υποδημάτων και ενδυμάτων Vans Pro Skate.

Ο στόχος της Vans είναι να προσλάβει προσωπικό απευθείας από την κοινότητα για να αναπτύξει ένα διαφορετικό εργατικό δυναμικό.

Διαθέτει επίσης μια ποικιλία εκδόσεων που επιμελούνται από την γκαλερί-εκδότη These Days, που ολοκληρώνει την εμπειρία.

Ο δεύτερος όροφος φιλοξενεί μια γκαλερί, σαλόνι και χώρο εργασίας, το οποίο ονομάστηκε Studio808, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το περιοδικό Lifestyle Monster Children.

Το στούντιο θα χρησιμεύσει ως κεντρικός κόμβος για τους καταναλωτές και τις δημιουργίες τους και θα προσφέρει δωρεάν εργαστήρια έργων τέχνης και σχεδίασης, με στόχο «να οικοδομήσουμε μια πλατφόρμα εκπαίδευσης για να ανεβάσουμε τα μέλη της κοινότητας που δεν εξυπηρετούνται», σύμφωνα με την Vans.

Πηγή: thetotalbusiness.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − six =