αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο φιάσκο της Vodafone: «Έπεσε» πάλι το δίκτυο κινητής. Τι απαντά η εταιρία στους αγανακτισμένους χρήστες

Νέο φιάσκο της Vodafone: «Έπεσε» πάλι το δίκτυο κινητής. Τι απαντά η εταιρία στους αγανακτισμένους χρήστες

Νέα προβλήματα παρουσιάζονται σήμερα στο δίκτυο κινητής της Vodafone. Πολλοί είναι οι συνδρομητές που δεν μπορούν να κάνουν κλήσεις ή να χρησιμοποιήσουν το internet ή και τα δύο.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Όπως είναι λογικό, αρκετοί αγανακτισμένοι χρήστες προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την εταιρία. Στην απάντηση που δίνει η εταιρία στους χρήστες, παραδέχεται το πρόβλημα. «Αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό πρόβλημα που επηρεάζει τα συστήματα μας. Δουλεύουμε ήδη για την αποκατάσταση του και θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις αποκατασταθεί. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία.

Σημειώνεται πάντως, ότι αυτό είναι το δεύτερο «μπλακ άουτ» της Vodafone μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Ανάλογο θέμα είχε προκύψει και μέσα στον Ιανουάριο 2020, όπως είχαμε γράψει και εδώ στο It’s Possible. Τότε μάλιστα η εταιρία είχε αναγκαστεί να βγάλει δύο ανακοινώσεις στο Facebook, με τους χρήστες να γράφουν πολλά αρνητικά σχόλια.

UPDATE: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πρόβλημα έχουν αρκετοί συνδρομητές της Vodafone και στο δίκτυο σταθερής. Ενώ ακόμα και το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας φαίνεται να βρίσκεται σε «σύγχυση» μη μπορώντας να εξυπηρετήσεις τους χρήστες που καλούν. Μέχρι τώρα η εταιρία δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 1 =