αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο ρεκόρ: 152.416 μοναδικοί αναγνώστες και 313.425 προβολές σελίδας για το It’s Possible τον Φεβρουάριο

Νέο ρεκόρ: 152.416 μοναδικοί αναγνώστες και 313.425 προβολές σελίδας για το It’s Possible τον Φεβρουάριο

Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ πέτυχαν οι αναγνώστες του It’s Possible τον Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα, έγινε μεγάλο ρεκόρ επισκεψιμότητας σε μήνα με… λιγότερες ημέρες. Το site συγκέντρωσε τον Φεβρουάριο συνολικά 152.416 μοναδικούς αναγνώστες και 313.425 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αυτός ήταν μάλιστα –από πλευράς επισκεψιμότητας- ο καλύτερος μήνας στην μέχρι τώρα ιντερνετική διαδρομή του site.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε το mobile κομμάτι. Αφού το 68% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Η συνεχής άνοδος του site φαίνεται και στην κατάταξη του Alexa.com (την οποία μπορεί ελεύθερα να δει ο καθένας). Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, το It’s Possible βρίσκεται σήμερα (1/3) στη θέση 1.257 σε ότι αφορά την κατάταξη των ελληνικών sites. Ενώ στο σχετικό γράφημα μπορείτε να δείτε την ταχύτατη άνοδο- ειδικά από τον περασμένο Αύγουστο και μετά.

Σημειώνεται ότι το It’s Possible είναι ένα project που ξεκίνησε κάποτε από ένα δωμάτιο σπιτιού στην Καλλιθέα.

Το site συνεχίζει την διαδρομή του, πάντα στηριζόμενο σε 4 βασικούς πυλώνες, οι οποίοι έχουν μείνει αναλλοίωτοι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Ποιοι είναι αυτοί:

1- Ένα site ανοιχτό σε όλους

2- Όχι πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα

3- Κανείς να μην εργάζεται αμισθί για το site

4- Να είναι ένα «υπογεγραμμένο» site

Στόχος του It’s Possible από την πρώτη ημέρα ήταν να δημιουργήσει μια «μεγάλη συζήτηση». Σε αυτή έχουν θέση όλοι. Οι startuppers, οι παλαιότεροι επιχειρηματίες, οι Bloggers, οι YouTubers, οι άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις σε μικρότερες πόλεις, οι Έλληνες του εξωτερικού. Ο οποιοσδήποτε έχει δημιουργήσει ένα δικό του project και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πει. Το It’s Possible ήταν και παραμένει ανοιχτό σε όλους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλές από τις συνεντεύξεις που βλέπετε κατά καιρούς, έγιναν επειδή οι πρωταγωνιστές, μας έστειλαν απλά ένα email. Mέχρι σήμερα έχουν γίνει συνολικά πάνω από 200 συνεντεύξεις στο site.

Σας ευχαριστούμε!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 9 =