αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο κατάστημα Marks & Spencer στον Πειραιά- Σε ποιο σημείο θα το βρεις

Νέο κατάστημα Marks & Spencer στον Πειραιά- Σε ποιο σημείο θα το βρεις

Η εταιρεία Marks & Spencer συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά και να ενισχύει την παρουσία της μέσα από την επέκταση δικτύου της, εγκαινιάζοντας το νέο της φυσικό κατάστημα στον Πειραιά. Το νέο κατάστημα, που άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στο κοινό στις 15 Δεκεμβρίου, αποτελεί το δεύτερο στην περιοχή του Πειραιά και το 28ο της αλυσίδας στην Ελλάδα.

Το νέο κατάστημα Marks & Spencer, συνολικής έκτασης 1.000 εμπορεύσιμων τμ, βρίσκεται στο νέο εμπορικό πάρκο Piraeus Retail Park, στην οδό Πειραιώς 86. Το κατάστημα αποτελείται από δύο ορόφους λιανικής πώλησης, οι οποίοι ακολουθούν το πρότυπο σχεδιασμού της εταιρείας για μια τεχνολογικά αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία, διαθέτοντας οθόνες σε διάφορα σημεία, στα ταμεία, αλλά και στις βιτρίνες του.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στους ευρύχωρους διαδρόμους και στα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα, και να ανακαλύψουν τα key pieces της νέας σεζόν, αλλά και την πλούσια γκάμα προϊόντων για όλη την οικογένεια, αφού το κατάστημα διαθέτει όλα τα Must-Have items για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × five =