αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέος ένοικος στο Athens Heart με ενοίκιο 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο- Το κτίριο μετατρέπεται σε γραφεία

Νέος ένοικος στο Athens Heart με ενοίκιο 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο- Το κτίριο μετατρέπεται σε γραφεία

Η PREMIA PROPERTIES ανακοίνωσε ότι, η κατά 100% θυγατρική της εταιρεία PRIMALAFT ΑΤΗΕΝS A.E. υπέγραψε σύμβαση μίσθωσης με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για τη στέγαση των κεντρικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ σε ακίνητα ιδιοκτησίας της στην οδό Πειραιώς 180-186.

Αναλυτικότερα, θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο, «πράσινο» συγκρότημα γραφειακών χώρων, πιστοποιημένο για τα βιοκλιματικά του χαρακτηριστικά κατά LEED Gold. H συνολική επιφάνεια θα ανέρχεται περίπου 26.500 τ.μ. μέσω της μετατροπής του υφιστάμενου εμπορικού κέντρου Athens Heart σε κτίριο γραφείων, σε συνδυασμό με την ανέγερση νέου κτιρίου γραφείων σε όμορο ιδιόκτητο οικόπεδο.

H σύμβαση μίσθωσης είναι 12ετούς διάρκειας και το ετήσιο συνολικό μίσθωμα ανέρχεται σε € 4,382 εκατ. για τους ανωτέρω γραφειακούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων 92 θέσεων στάθμευσης. Επίσης, αναμένονται επιπλέον έσοδα από τη διαχείριση των επιπλέον περίπου 500 θέσεων στάθμευσης που υπάρχουν στα 3 υπόγεια πάρκινγκ του υφιστάμενου κτιρίου, το οποίο θα αναβαθμιστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες ηλεκτροκίνησης.

Οι σχετικές εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2024.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + eighteen =