αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέοι στην Θεσσαλονίκη απορρίπτουν χαμηλόμισθες θέσεις εργασίας για να ασχοληθούν με κρυπτονομίσματα

Νέοι στην Θεσσαλονίκη απορρίπτουν χαμηλόμισθες θέσεις εργασίας για να ασχοληθούν με κρυπτονομίσματα

Η μανία με τα κρυπτονομίσματα καλά κρατεί. Και κάποιοι φαίνεται ότι θέλουν να μπουν… full time σε μία τέτοια δραστηριότητα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thesstoday.gr μάλιστα, υπάρχουν νέοι στην Θεσσαλονίκη που απορρίπτουν χαμηλόμισθες θέσεις εργασίας, και προτιμούν να ασχοληθούν με τα κρυπτονομίσματα. Ανάλογες περιπτώσεις υπάρχουν και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Άνθρωποι, δηλαδή, που αναζητούν έσοδα χωρίς να εργάζονται με τον παραδοσιακό τρόπο.

«Πολλοί μπορεί να απορρίπτουν κάποιες προσφορές εργασίας και κάποιες δουλειές που πληρώνουν ελάχιστα και να επενδύουν τον χρόνο τους σε δραστηριότητες σχετικές με το Bitcoin. Βέβαια στα επόμενα χρόνια προβλέπεται να δημιουργηθούν πολλές θέσεις εργασίας πάνω στον κλάδο αυτό» σημειώνει ένας από τους νέους που ασχολείται με crypto.

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι το 2020, λίγο πριν από τον κορωνοϊό, αφότου μου μίλησε ένας φίλος μου. Θεωρώ ότι υπάρχει μέλλον στα κρυπτονομίσματα. Όχι μόνο στο Bitcoin, αλλά τουλάχιστον σε κάποια άλλα που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Το crypto είναι ένα ανεξερεύνητο κομμάτι ακόμα από μεγάλο μέρος του πληθυσμού», λέει ένας άλλος.

Όσον αφορά επίσης τις ηλικίες όσων ασχολούνται, πρόκειται για άτομα 27-35 ετών, που έχουν συνήθως καλή σχέση με την τεχνολογία.

Σε όλο τον κόσμο αρκετοί είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να βγάλουν χρήματα μέσα από τα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο δεν είναι όλα τόσο ρόδινα. Υπάρχουν και πολλές απάτες που κυκλοφορούν. Δείτε εδώ αναλυτικά το άρθρο: «Μερικές συμβουλές για να μην πέσεις θύμα απάτης με κρυπτονομίσματα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =