αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέοι εξωτερικοί δίσκοι από τη Western Digital- Χωρητικότητα ως 2ΤΒ

Νέοι εξωτερικοί δίσκοι από τη Western Digital- Χωρητικότητα ως 2ΤΒ

Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι σε φωτογράφους, video editors και σε άλλους επαγγελματίες που διαχειρίζονται μεγάλο όγκο αρχείων. Για αυτούς, η Western Digital παρουσίασε τη νέα σειρά My Passport SSDs, η οποία προσφέρεται σε μία ποικιλία διαφορετικής χωρητικότητας που φτάνει τα 2TB.

Οι νέοι SSDs κάνουν χρήση NVMe τεχνολογίας η οποία επιτρέπει ταχύτητες εγγραφής έως και 1.000MB/s και ταχύτητες ανάγνωσης έως και 1.050MB/s. Έχουν επίσης hardware κρυπτογράφηση 256-bit AES, ενώ προσφέρουν και αντοχή από δονήσεις και πτώση από τα 2 μέτρα. Τέλος, έχουν και USB-C συνδεσιμότητα.

Το μοντέλο των 500GB κοστίζει $120, του 1TB $200 και των 2TB $380. Όλα προσφέρουν πενταετή εγγύηση.

Είναι μία ισχυρή και εξεζητημένη λύση για τους δημιουργούς περιεχομένου, τους editors και τους χομπίστες που θέλουν να μεταφέρουν γρήγορα αρχεία. Οι στρογγυλεμένες γωνίες και οι απαλές άκρες ενισχύουν τη φορητότητα των My Passport SSDs και τους κάνουν πιο εύκολους στο κουβάλημα, ωστόσο είναι άμεσα αναγνωρίσιμοι ως ένα μέλος της βραβευμένης σειράς My Passport της WD. – Susan Park, Αντιπρόεδρος Western Digital

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =