αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέες πληροφορίες για την αναμενόμενη «απόβαση» της Xiaomi στην Ελλάδα

Νέες πληροφορίες για την αναμενόμενη «απόβαση» της Xiaomi στην Ελλάδα

Πριν από λίγες ημέρες «έσκασε» η είδηση ότι η κινεζική εταιρία τεχνολογίας Xiaomi θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα. Κάτι στο οποίο είχε κάνει αναφορά και το It’s Possible. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να έχουμε εξελίξεις πριν τελειώσει το 2016.

Τώρα έρχονται στην επιφάνεια νεότερες πληροφορίες, για το τι ετοιμάζει η Xiaomi. Σύμφωνα με το Digitallife.gr, το πιθανότερο είναι η δημιουργία μιας ελληνικής ιστοσελίδας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα μοντέλα τα οποία θα διατίθενται, με την πώληση των smartphones να λαμβάνει χώρα μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργατών.

Είναι δεδομένο, ότι ο ερχομός της Xiaomi στη χώρα μας, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην αγορά. Αφού αν δούμε τα δεδομένα σε παγκόσμια κλίμακα, η εταιρία κάνει πολλές πωλήσεις ενώ αναπτύσσεται συνεχώς.

Σε ότι αφορά τη διεθνή της επέκταση πάντως, η Ελλάδα δεν είναι φυσικά η πρώτη χώρα στην οποία κάνει «απόβαση». Η εταιρεία έχει ήδη δημιουργήσει ιστοσελίδες στην Ουκρανία και στην Πολωνία και ήδη πουλά αρκετά smartphones της στις χώρες αυτές, όπως τα Xiaomi Mi 5, MI Max, Redmi Note 3 και Redmi 3S μέσω επίσημων διανομέων, οπότε κάτι αντίστοιχο, όσον αφορά το μοντέλο πώλησης, περιμένουμε να δούμε και στη χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσουλήθρες, ηλεκτρικά πατίνια και πολυτέλεια. ‘Η αλλιώς, πως είναι να δουλεύεις στα γραφεία της Xiaomi

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × five =