αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέες δυνατότητες δίνει το WhatsApp για τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα

Νέες δυνατότητες δίνει το WhatsApp για τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp προσθέτει μια νέα δυνατότητα για τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα που θα επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν ένα χρονικό διάστημα που θα διαγράφονται αυτόματα όλα τα μηνύματα από την πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα του WhatsApp υποστηρίζει πλέον επιπρόσθετες επιλογές σχετικά με το χρονικό διάστημα που θα διαγράφονται τα μηνύματα. Μέχρι πρότινος, για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούσαν να επιλέξουν την αυτόματη διαγραφή των μηνυμάτων τους μετά το πέρας των 7 ημερών από τη λήψη. Τώρα, μπορούν να δώσουν την «εντολή» και τα μηνύματα θα διαγράφονται είτε μετά από 24 ώρες, είτε μετά από 90 ημέρες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εάν ενεργοποιήσετε την αυτοκαταστροφή των μηνυμάτων ως προκαθορισμένη επιλογή, δεν θα επηρεαστούν οι υπάρχουσες συνομιλίες σας. Τη στιγμή που θα ξεκινάτε μια νέα συνομιλία με έναν μοναδικό συνομιλητή, τότε θα εμφανίζεται μια ειδοποίηση που θα λέει ότι η λειτουργία των αυτοκαταστραφόμενων μηνυμάτων είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη νέα δυνατότητα από τις ρυθμίσεις. Επίσης, εάν θέλετε να διαγράφονται τα μηνύματα σας και από τις ομαδικές συνομιλίες, η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp σας το επιτρέπει. Οι νέες δυνατότητες είναι ήδη διαθέσιμες στην πλατφόρμα.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − two =