αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέες αλλαγές στο Instagram (και αφορούν κυρίως τα σχόλια)

Νέες αλλαγές στο Instagram (και αφορούν κυρίως τα σχόλια)

Σε περίοδο έντονων αλλαγών φαίνεται ότι βρίσκεται το Instagram. Μετά τη λειτουργία του live video, που λάνσαρε πρόσφατα, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα και σε ότι αφορά τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες.

Είναι σαφές, ότι το Facebook (έχει εξαγοράσει την πλατφόρμα), επηρεάζει πλέον τις κινήσεις που κάνει το Instagram. Τώρα θα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να απενεργοποιούν τη δυνατότητα για σχόλια, κάτω από συγκεκριμένες αναρτήσεις. Αλλά και να «σβήνουν» followers από ιδιωτικά accounts.

«Ένα ασφαλές μέρος για αυτο- έκφραση». Σε κάτι τέτοιο θέλει να μετατρέψει το Instagram ο CEO του, Kevin Systrom. Είναι ο λόγος που πραγματοποιούνται οι νέες αλλαγές.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το αμερικανικό site The Verge, το Instagram θα επιτρέπει στους χρήστες του να αναφέρουν ανώνυμα, την περίπτωση κάποιου άλλου χρήστη που θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του. Για να αποτραπούν π.χ. αυτοκτονίες. Στη συνέχεια, το Instagram θα ενημερώνει τους αρμόδιους οργανισμούς, για την εκάστοτε περίπτωση τέτοιου χρήστη. Πρόκειται για ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο, που δεν το έχουμε δει σε άλλο κοινωνικό δίκτυο.

instagram_

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =