αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέα φορητή οθόνη λάνσαρε η Philips- Τα χαρακτηριστικά και η τιμή της

Νέα φορητή οθόνη λάνσαρε η Philips- Τα χαρακτηριστικά και η τιμή της

Στους γρήγορους ρυθμούς του σήμερα, η κινητικότητα είναι ένα καθοριστικό χαρακτηριστικό της καθημερινής ζωής – και η μεγαλύτερη κινητικότητα απαιτεί μεγαλύτερη ευελιξία. Είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο, με φίλους ή συναδέλφους, κάνοντας multitasking ή χαλαρώνοντας, οι χρήστες αναζητούν λύσεις κατάλληλες που μπορούν να συμβαδίσουν με τον δυναμικό τρόπο ζωής τους. Έτσι, παρουσιάζεται η Philips Monitors 16B1P3302, μια ολοκαίνουργια, ελαφριά οθόνη 16 ιντσών, (15,6″ / διάμετρος 39,6 εκ.). Πλούσια σε χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα εξαιρετικά φορητή για βελτιωμένη ψυχαγωγία και παραγωγικότητα – σε ένα κομψό, λεπτεπίλεπτο αλλά και πολυβραβευμένο σχέδιο.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Τεχνολογία IPS LED ευρείας θέασης για αυθεντικά, ακριβή χρώματα
  • Οθόνη Full HD (1920 x 1080) με αναλογία 16:9 για ευκρινείς εικόνες με μεγάλη λεπτομέρεια
  • Ένα καλώδιο USB dual-mesh, για περισσότερη ευελιξία και λιγότερη ακαταστασία καλωδίων
  • Διπλή οθόνη θέασης για μεγαλύτερη παραγωγικότητα
  • USB-A με DisplayLink για παρουσιάσεις και κοινή χρήση χωρίς προβλήματα
  • Ελαφρύς, αναδιπλούμενος, βραβευμένος σχεδιασμός για ευελιξία με στυλ

“Η φορητή οθόνη Philips 16B1P3302 δημιουργήθηκε για τον δραστήριο, εν κινήσει τρόπο ζωής του σήμερα. Έχουμε ξεπεράσει το παραδοσιακό εργασιακό περιβάλλον και τη ζωή, καλωσορίζοντας την υβριδική εργασία και την εξαιρετική ευελιξία. Αυτό το μοντέλο συνδυάζει τις δυνατότητες παραγωγικότητας και ενίσχυσης της απόδοσης μιας σταθερής οθόνης με την εύκολη φορητότητα ενός laptop.» – αναφέρει ο Carlos Sanchez, Senior Product Manager για την Ευρώπη στην MMD Monitors & Displays.

Η φορητότητα συναντά την παραγωγικότητα

Η Philips 16B1P3302 έχει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για εύκολη παραγωγικότητα σε ποικίλα περιβάλλοντα εργασίας, από απλούς επιτραπέζιους υπολογιστές γραφείου σε τηλεργασία έως και σε λύσεις εργασίας για φορητές συσκευές κάθε είδους. Η βελτιωμένη οθόνη Full HD 16:9 με SmartImage είναι συμπαγής για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση, ενώ προσφέρει μια ισχυρή οπτική εμπειρία, με ζωντανά χρώματα, καθαρές λεπτομέρειες και πλούσια αντίθεση. Η τεχνολογία IPS παρέχει γενναιόδωρες γωνίες θέασης 178°/178°, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν την οθόνη σχεδόν από οποιαδήποτε γωνία.

Η Philips 16B1P3302 εγγυάται πραγματική ευελιξία, χάρη σε μια σειρά χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την εργασία και το παιχνίδι εν κινήσει. Το λεπτό,  καλώδιο USB mesh της οθόνης είναι μαλακό και εύκαμπτο για να χωράει σε οποιαδήποτε τσάντα, ενώ οι υποδοχές Type C και Type A επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν βίντεο υψηλής ανάλυσης από το smartphone ή τον φορητό υπολογιστή τους, να επωφελούνται από την παραγωγικότητα που προσφέρει η προβολή διπλής οθόνης, να επαναφορτίζουν την οθόνη, να μεταφέρουν δεδομένα σε υψηλές ταχύτητες και να απολαμβάνουν γρήγορη, εύκολη κοινή χρήση και παρουσίαση.

Εκτός από αυτά τα ευέλικτα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, η άνεση και η ευεξία είναι εξίσου σημαντικά για τη Philips 16B1P3302, η οποία περιλαμβάνει μια βάση συνεχούς κλίσης πολλαπλών γωνιών που μπορεί να λυγίσει από 0-90°, καθώς και λειτουργία LowBlue και τεχνολογία χωρίς Flicker-Free για ξεκούραστη παρακολούθηση.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η Philips 16B1P3302 θα διατίθεται στην αγορά από τον Ιούλιο στην τιμή των 239 €.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 11 =