αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα συνεργασία Nova – Ομίλου Βαρδινογιάννη για να «χτυπήσουν» μεγάλα έργα

Νέα συνεργασία Nova – Ομίλου Βαρδινογιάννη για να «χτυπήσουν» μεγάλα έργα

Συνεχίζονται οι διεργασίες στην αγορά τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής για τη διεκδίκηση των μεγάλων έργων που αναμένονται μέσα στο 2023 από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Στο πλαίσιο αυτό η NOVA, μετά τη συγχώνευση με τη Wind που αναμένεται στις αρχές του 2023, θα προχωρήσει σε συνεργασία με τον όμιλο Βαρδινογιάννη. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία νέα εταιρεία που θα «χτυπήσει» μεγάλα έργα του δημοσίου που συμπεριλαμβάνονται στο Ταμείο Ανάκαμψης και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο αυτό ο Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Public Sector & ICT Executive Director που εντάχθηκε στο δυναμικό της WIND Hellas τον Φεβρουάριο του 2021, ως Public Sector Business Development Director με σκοπό να αναπτύξει την περιοχή του ICT και τα έργα τεχνολογίας, θα αναλάβει το νέο σχήμα που θα δημιουργηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπρέγιαννης τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε Public Sector & ICT Executive Director στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind, ενώ ταυτόχρονα ορίστηκε Group Public Sector & ICT Advisor για τον όμιλο της United Group.

Δεν είναι τυχαίο ότι στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής έχει ηγηθεί με επιτυχία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης πολυεθνικών εταιρειών, στους τομείς των πωλήσεων και του business development, όπου διαχειρίστηκε μια σειρά από τα μεγαλύτερα έργα ΙCT της χώρας.

Στη Wind λειτουργεί ήδη ξεχωριστό τμήμα για τη διεκδίκηση έργων Πληροφορικής με επικεφαλής τον κ. Μπρέγιαννη που συνεργάζεται με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), παρέχοντας λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού σε ΜμΕ, στοχεύοντας στην ομώνυμη δράση του Ταμείου Ανάκαμψης, με προϋπολογισμό 450 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει και διεκδικεί έργα «έξυπνων πόλεων» στους δήμους της χώρας, προϋπολογισμού άνω των 320 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης.

Το νέο σχήμα που θα προκύψει αναμένεται να είναι έτοιμο τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου 2023.

Παράλληλα η United Group θα δημιουργήσει και στην Ελλάδα, όπως και σε κάθε χώρα που έχει παρουσία, ένα Τεχνολογικό Κέντρο. Τo κέντρο θα έχει στόχο την ανάπτυξη και υποστήριξη της συνδρομητικής πλατφόρμας EON.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + fourteen =