αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα συνεργασία: Η Capital Dynamic θα χρηματοδοτεί projects από την πλατφόρμα της In4Capital

Νέα συνεργασία: Η Capital Dynamic θα χρηματοδοτεί projects από την πλατφόρμα της In4Capital

Η Capital Dynamic ΑΕΠΕΥ και η In4Capital συμφώνησαν στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας στο νευραλγικό τομέα της χρηματοδότησης των Ελληνικών επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η Capital Dynamic ΑΕΠΕΥ προτίθεται να υποστηρίξει την αναζήτηση χρηματοδότησης επιλεγμένων projects των Premium μελών της πλατφόρμας In4Capital, ενώ θα λαμβάνει και dealflow μέσω της πλατφόρμας με σκοπό τον εντοπισμό ελκυστικών επενδυτικών προτάσεων και συνεργιών.

Η ανωτέρω συμφωνία αφορά σε ώριμες επιχειρήσεις και startups στους τομείς της Τεχνολογίας, του Agribusiness, της Ενέργειας, του RealEstate, των Τροφίμων και Ποτών και πληθώρα άλλων κλάδων της οικονομίας που αναζητούν κεφάλαια πλέον των 100.000 ευρώ.

Η In4Capital Ltd (www.in4capital.com) είναι μια SaaS πλατφόρμα που παρέχει υπηρεσίες επενδυτικού matchmaking και market research για startups, SME’s και Service Providers παρέχοντας πακέτα από Free μέχρι και Premium χρέωση. Bρίσκεται στη φάση υλοποίησης και του Ελληνικού Investors Club της, το οποίο θα αποτελείται από αλλοδαπούς και εγχώριους επενδυτές όλων των κατηγοριών καθώς και Έλληνες της διασποράς, οι οποίοι αναζητούν τον συνδετικό κρίκο για την πραγματοποίηση επενδύσεων στην Ελλάδα..

Η Capital Dynamic ΑΕΠΕΥ στο πλαίσιο δραστηριοποίησής της στη Συμβουλευτική Επιχειρήσεων και βασιζόμενη στην ευρεία και πολυσχιδή εμπειρία των εταίρων της, θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην προσέλκυση χρηματοδότησης και στη χάραξη της αναπτυξιακής στρατηγικής τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 7 =