αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέα λειτουργία στο Netflix: Θα μπορείς να βλέπεις ένα μέρος της σειράς ή της ταινίας που κατεβάζεις, πριν ολοκληρωθεί η λήψη

Νέα λειτουργία στο Netflix: Θα μπορείς να βλέπεις ένα μέρος της σειράς ή της ταινίας που κατεβάζεις, πριν ολοκληρωθεί η λήψη

Μια νέα λειτουργία για τους χρήστες Android λανσάρει το Netflix. Οι χρήστες πλέον θα μπορούν να παρακολουθούν ένα μέρος από τις ταινίες ή τα επεισόδια από τις αγαπημένες τους σειρές που κατεβάζουν, πριν ολοκληρωθεί η λήψη τους.

Μέχρι πρότινος, δεν επιτρεπόταν από την υπηρεσία η δυνατότητα προβολής περιεχομένου, εάν δεν είχε ολοκληρωθεί η λήψη. Ωστόσο, μόνο οι χρήστες Android smartphones και tablets επωφελούνται από την προκείμενη καινούργια λειτουργία του Netflix.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Netflix:

«Είτε πρόκειται για μια μεγάλη πτήση ή για μια μετακίνηση στην πόλη, οι σειρές και οι ταινίες που κατεβάζετε μπορούν να χαρίσουν ψυχαγωγικό τόνο σε κάθε στιγμή. Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πόσο απογοητευτικό είναι όταν συνειδητοποιείτε ότι η λήψη σας δεν ολοκληρώθηκε, επειδή το Wi-Fi δεν ήταν αξιόπιστο ή επειδή τα δεδομένα σας εξαντλήθηκαν.

Γι’ αυτό βελτιώσαμε την εμπειρία λήψης του Netflix, για να μπορείτε τώρα να ξεκινάτε να παρακολουθείτε το “The Mitchells vs The Machines” ή το επόμενο επεισόδιο του “Luis Miguel – The Series”, ακόμα κι αν η λήψη δεν έχει ολοκληρωθεί. Μόλις ξαναβρεθείτε σε καλή σύνδεση, μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσετε τη λήψη και να συνεχίσετε να βλέπετε, αποφεύγοντας τα αιφνίδια μηνύματα που σας ειδοποιούν ότι εξαντλήθηκαν τα δεδομένα σας.

Θέλουμε πάντα να διευκολύνουμε τα μέλη μας να έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες τους σειρές ή ταινίες, ανεξάρτητα από τη γλώσσα, τη συσκευή, τη σύνδεση ή την τοποθεσία τους. Η δυνατότητα μερικής λήψης είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε κινητά και tablet Android, ενώ οι δοκιμές σε iOS θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες. Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για το Netflix – για την ώρα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 9 =