αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέα λειτουργία στο Facebook: Θα μπορείς αν μοιράζεσαι την οθόνη σου μέσω βιντεοκλήσεων

Νέα λειτουργία στο Facebook: Θα μπορείς αν μοιράζεσαι την οθόνη σου μέσω βιντεοκλήσεων

Με πολλές χώρες παγκοσμίως να είναι σε κατάσταση καραντίνας λόγω COVID-19 πολλοί χρήστες στράφηκαν προς τις εφαρμογές βίντεο κλήσεων, όπως το Zoom, ώστε να επικοινωνούν με τη δουλειά και τους αγαπημένους τους. Αυτό φέρνει ένα νέο κύμα αναβαθμίσεων όλων των chat υπηρεσιών, με το Facebook να βάζει μία ακόμα χρήσιμη επιλογή στο Facebook Messenger.

Μέσω ενός επερχόμενου update οι χρήστες του Facebook Messenger θα μπορούν να μοιραστούν την οθόνη τους με άλλους χρήστες, μέσω screen sharing. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τη βίντεο κλήση ένας προς έναν, αλλά και για έως 8 άτομα group video call. Επίσης, μπορείτε να κάνετε screen sharing σε έως και 16 άτομα, αν ξεκινήσετε το video calling μέσω της υπηρεσίας Rooms.

Η υπηρεσία είναι στο στάδιο κυκλοφορίας για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS, αλλά και μέσω του Messenger Rooms για web και desktop. H εταιρεία ετοιμάζει επίσης εργαλεία διαχείρισης για τους creators για το ποιος θα μπορεί να μοιράζεται την οθόνη του με τους άλλους στην υπηρεσία Rooms, καθώς και να αυξήσει τον αριθμό των υποστηριζόμενων ατόμων στους 50.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 8 =