αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέα λειτουργία: Μέσα από το Google Search θα μπορείς να βρεις εξατομικευμένο κατάλογο με podcasts για εσένα

Νέα λειτουργία: Μέσα από το Google Search θα μπορείς να βρεις εξατομικευμένο κατάλογο με podcasts για εσένα

Η Google διευκολύνει την πρόσβαση στα podcast με τον νέο εξατομικευμένο κατάλογο podcast. Αυτή η αλλαγή μοιάζει πολύ με τις συστάσεις ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών που ήδη βλέπουμε στο Google. Μπορείτε εύκολα να βρείτε όλο το περιεχόμενο που χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Στην τελευταία της ενημέρωση, η Google ανανέωσε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αναζητούν podcasts. Αντί να λαμβάνετε μια λίστα με επεισόδια με μερικά μόνο πατήματα, τώρα όταν κάνετε αναζήτηση για “news podcast” ή “comedy podcast”, θα συναντήσετε έναν προηγμένο κατάλογο Podcasts που παρέχει άφθονες επιλογές φιλτραρίσματος.

Μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα επιλέγοντας την πλατφόρμα (Spotify ή Google Podcasts), τη χώρα (Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο κ.ά.), καθώς και θέματα όπως επιχειρήσεις, υγεία, τεχνολογία ιστορικού δικαίου και πολλά άλλα! Επιπλέον, αυτή η νέα διάταξη κάνει την εύρεση του αγαπημένου σας podcast πιο εύκολη από ποτέ.

Ενα πλεονέκτημα του redesign είναι ότι θα λαμβάνετε εξατομικευμένες προτάσεις εάν είστε συνδεδεμένοι στο Google. Το Search θα σας προτείνει podcast με βάση το ιστορικό αναζήτησης και περιήγησής σας, τα αποθηκευμένα podcast και τα podcast preferences.

Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι, η Google θα αναζητήσει “τι είναι δημοφιλές ή δημοφιλές στα προϊόντα Google, τι αναφέρεται στον ιστό και τι νέο υπάρχει” για να προτείνει εκπομπές. Μπορείτε να ενημερώσετε τις προτιμήσεις σας για να λάβετε καλύτερες προτάσεις.

Η νέα λειτουργία ξεκίνησε να είναι διαθέσιμη στους χρήστες ΗΠΑ και αναμένεται να επεκταθεί σύντομα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + two =