αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέα λειτουργία: Θα μπορείς να ελέγχεις τα προτεινόμενα βίντεο στο YouTube (Εικόνα)

Νέα λειτουργία: Θα μπορείς να ελέγχεις τα προτεινόμενα βίντεο στο YouTube (Εικόνα)

Ένας από τους τρόπους του YouTube να κρατά καθηλωμένους τους χρήστες στην πλατφόρμα του, είναι μέσω των “προτεινόμενων βίντεο”. Ο αλγόριθμος αναγνωρίζει παρόμοια βίντεο με αυτό που παρακολουθήσατε ή παρόμοια κανάλια με αυτά που είστε εγγεγραμμένοι και τα εμφανίζει ως προτεινόμενα για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε. Εσείς όμως δεν έχετε έλεγχο σε αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές που ο αλγόριθμος δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Έτσι, το YouTube ανακοίνωσε νέα εργαλεία, τα οποία υπόσχονται να δώσουν μεγαλύτερο έλεγχο στο χρήστη.

Παρόλο που προσπαθούμε να προτείνουμε βίντεο που θα απολαύσετε, δεν πέφτουμε πάντα μέσα, οπότε σας δίνουμε περισσότερο έλεγχο για τις φορές που δεν τα καταφέρνουμε. Κάναμε απλό πλέον να μας πείτε να σταματήσουμε να σας προτείνουμε βίντεο από ένα συγκεκριμένο κανάλι.

https://1.bp.blogspot.com/-h79MTmxxPwk/XRK3YvLPFRI/AAAAAAAAAqY/ULKp2yxFO2c5JuunRGaq1qx08tmutD2fACEwYBhgL/s1600/dontRecommend_featureImage+%283%29.png

Αυτή η δυνατότητα θα υπάρξει μόνο στις iOS και Android εφαρμογές του YouTube, τουλάχιστον για αρχή. Επιπλέον, το YouTube θα αποκαλύπτει πλέον στο χρήστη το λόγο που ένα προτεινόμενο βίντεο εμφανίζεται σε αυτόν.

Μερικές φορές προτείνουμε βίντεο από κανάλια τα οποία δεν έχετε παρακολουθήσει ξανά, βάσει του τι αρέσει σε άλλους viewers με παρόμοια ενδιαφέροντα. Όταν προτείνουμε βίντεο βασισμένοι σε αυτό, θα δείτε περισσότερες πληροφορίες κάτω από το βίντεο σε ένα μικρό κουτί. Στόχος μας είναι να εξηγήσουμε γιατί αυτά τα βίντεο εμφανίζονται στη σελίδα σας, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε βίντεο από νέα κανάλια που μπορεί να σας αρέσουν.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 4 =