αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέα εργαλεία στο Google Photos για να διορθώνεις τις φωτογραφίες σου

Νέα εργαλεία στο Google Photos για να διορθώνεις τις φωτογραφίες σου

H Google αναβαθμίζει για ακόμα μία φορά την εφαρμογή – υπηρεσία Google Photos προσθέτοντας νέες λειτουργίες για το εργαλείο επεξεργασίας των φωτογραφιών και των videos των χρηστών.

Η σημαντικότερη όλων είναι η εμφάνιση προτάσεων από την εφαρμογή για να διορθώσεις τον φωτισμό, τον ορίζοντα των λήψεων και την ένταση των χρωμάτων, μια διαδικασία που τροφοδοτείται από τον αλγόριθμο μηχανικής μάθησης της Google. Η εταιρεία σημειώνει στο επίσημο blog της ότι με τον καιρό θα προσθέσει περισσότερες λειτουργίες που απολαμβάνουν οι χρήστες των Pixel smartphones για τη βελτίωση των πορτραίτων και των τοπίων.

Remote file

Όσοι έχουν τη διάθεση πειράζουν χειροκίνητα τις λήψεις τους, θα βρουν ιδιαίτερα χρήσιμη τη νέα κλίμακα επεξεργασίας της φωτεινότητας, του κορεσμού, των highlights κλπ., με κάθε επιλογή να είναι πλέον τοποθετημένη σε ένα carousel στο κάτω μέρος.

Remote file

Ενδιαφέρουσα, επίσης, και η δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τον φωτισμό στις λήψεις πορτραίτων. Για παράδειγμα, μπορείς να μετακινήσεις την πηγή του φωτός σε διαφορετική γωνία, να παίξεις με τις σκιές και να διορθώσεις την ανομοιογένεια του φωτός στο κάδρο. Κρατήστε ότι λειτουργεί και σε φωτογραφίες που δεν είναι πορτραίτα, αλλά για την ώρα μόνο στα Pixel 4a 5G και Pixel 5.

Remote file

Οι νέες λειτουργίες επεξεργασίας στην υπηρεσία Google Photos έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στους χρήστες συσκευών Android.

Πηγή: techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =