αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα δυνατότητα «Buy Now Pay Later» από την Funky Buddha

Νέα δυνατότητα «Buy Now Pay Later» από την Funky Buddha

H Funky Buddha, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ανδρική και γυναικεία ένδυση, καινοτομεί για άλλη μία φορά. Γίνεται ένα από τα πρώτα fashion brands στην Ελλάδα που προσφέρουν την υπηρεσία Buy Now Pay Later, σε συνεργασία με τη finloup!

Από σήμερα, οι πελάτες της Funky Buddha μπορούν να αγοράζουν τα προϊόντα της από το e-shop και να πληρώνουν σε 4 άτοκες δόσεις μόνο με την χρεωστική τους κάρτα! Πώς; Επιλέγοντας πληρωμή με finloup, την 1η BNPL εταιρεία στην Ελλάδα!

Η finloup σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις τα προϊόντα που θέλεις και να σπάσεις το κόστος στα 4, χωρίς πιστωτική ή δάνειο. Επισκέψου το www.funky-buddha.com, βάλε αυτά που θέλεις στο καλάθι σου και επίλεξε πληρωμή με finloup στο checkout. Θα ανακατευθυνθείς στο περιβάλλον της finloup, όπου θα συνδεθείς με το e-banking σου για την αξιολόγηση του αιτήματός σου, και θα ολοκληρώσεις την αγορά σου μόνο με την χρεωστική σου κάρτα! Χωρίς τόκους, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

‘’Οι δράσεις μας είναι πάντα εστιασμένες στον καταναλωτή και στις ανάγκες του. Σε μία εποχή περιορισμένης ρευστότητας, υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία μας με τη finloup, καθώς πρόκειται για μία κίνηση που προσφέρει έναν φιλικό προς τους πελάτες και απόλυτα ασφαλή τρόπο πληρωμής», σημειώνει ο Πάνος Πατρωνίδης,  CCO της Funky Buddha.

“Η συνεργασία με τη Funky Buddha αποτελεί ορόσημο για εμάς, καθώς είναι ο 50ός πελάτης μας και μάλιστα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στον online κόσμο. Το να έχουμε onboard ένα τόσο μεγάλο fashion brand προσθέτει αξία σε εμάς ως επιχείρηση και στους πελάτες μας που κάνουν τις αγορές τους μέσω της εταιρείας μας“, λέει ο Αντώνης Πρέντζας, CEO & Co-Founder της finloup.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 7 =