αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέα δυνατότητα στο Instagram: Σου επιτρέπει να βάλεις έως 5 links στο bio του προφίλ σου

Νέα δυνατότητα στο Instagram: Σου επιτρέπει να βάλεις έως 5 links στο bio του προφίλ σου

Το Instagram λανσάρει σήμερα μια νέα δυνατότητα που αφορά την προσθήκη συνδέσμων στα προφίλ των χρηστών, σε μία προσπάθεια η πλατφόρμα να «κοντράρει» το Linktree, το Beacons και πολλούς άλλους παρόχους λύσεων «link in bio». Η εταιρεία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να προσθέτουν έως και πέντε links στο bio του προφίλ τους στο Instagram. Ετσι κάποιος θα μπορεί να κατευθύνει τους ακολούθους του σε άλλο περιεχόμενο – όπως τις διαδικτυακές του επιχειρήσεις, τα brands που θέλει να προωθήσει ή σε θέματα που τον ενδιαφέρουν.

Η εταιρεία λέει ότι το χαρακτηριστικό ήταν ένα κορυφαίο αίτημα μεταξύ των δημιουργών περιεχομένου.

Όπως σημειώνει το techcrunch.com, το Linktree και άλλες πλατφόρμες δημιουργήθηκαν σε μεγάλο βαθμό λόγω των περιορισμών που έχουν πλατφόρμες όπως το Instagram και άλλα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες για μεγάλο χρονικό διάστημα εμπόδιζαν τους χρήστες να προσθέσουν πολλαπλούς συνδέσμους που οδηγούν σε άλλους ιστότοπους, με τον φόβο ότι θα κατευθύνουν έτσι τους χρήστες αλλού.

Το Instagram και άλλα social media προτιμούν να κρατούν τους χρήστες «εγκλωβισμένους», αντί να πηγαίνουν σε άλλους ιντερνετικούς ιστότοπους.

Τώρα το Instagram αλλάζει την προσέγγιση του. Μπορείς να προσθέσεις τα links που θες στο bio σου, κάνοντας τις εξής κινήσεις: Edit profile > Links > Add external link.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =