αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέα δημοπρασία ΑΑΔΕ: Δίνονται αυτοκίνητα BMW, Mercedes και άλλα, με τιμές από 300 ευρώ (Λίστα)

Νέα δημοπρασία ΑΑΔΕ: Δίνονται αυτοκίνητα BMW, Mercedes και άλλα, με τιμές από 300 ευρώ (Λίστα)

Μετά από πολλούς μήνες αδράνειας η ΑΑΔΕ ξεκινά πάλι τις δημοπρασίες αυτοκινήτων. Αυτή τη φορά η δημοπράτηση αφορά το τελωνείο Πατρών στις 14/6. Κορυφαίες μάρκες όπως Mercedes και BMW με τιμή εκκίνησης τα 300 ευρώ.

Στις τιµές εκποίησης των οχηµάτων που περιλαμβάνονται στην δημοπρασία συµπεριλαµβάνεται ο αναλογών Φ.Π.Α. Για τα µη κοινοτικά οχήµατα ο αγοραστής υποχρεούται πριν την παραλαβή τους να υποβάλλει τη σχετική διασάφηση εισαγωγής, επί της οποίας υπολογίζονται και καταβάλλονται οι αναλογούσες δασµοφορολογικές επιβαρύνσεις.

Όπως αναφέρει το Dikaiologitka.gr, για τα προς κυκλοφορία οχήµατα η εγγύηση είναι 300 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιµή εκκίνησης η µία από την άλλη κατά 50 ευρώ τουλάχιστον. Για τα προς κυκλοφορία µοτοσυκλέτες και µοτοποδήλατα η εγγύηση συµµετοχής είναι 100 ευρώ και οι προσφορές γιά να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν κατά 20 ευρώ.

Το 20% της τιµής κατακύρωσης (προκαταβολή) καταβάλλεται αµέσως µόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχηµα και µετά την υπογραφή του πρακτικού ανακηρύξεως πλειοδότη.

Η έκπτωση όταν η πληρωµή γίνεται τοις µετρητοίς ορίζεται σε 30% στο σύνολο της προσφερόµενης τιµής. Το υπόλοιπο ποσό θα καταβάλλεται για ποσό µέχρι 300 ευρω τοις µετρητοίς και για ποσό άνω των 300 ευρώ µε Τραπεζική Επιταγή σε διαταγή Τελωνείου Πατρών.

Δείτε το έγγραφο με τη λίστα των αυτοκινήτων εδώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 3 =