αρχικηΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΜπύρες… delivery στο σπίτι σου: Ο συνιδρυτής της Kirki Beers μιλά στο It’s Possible

Μπύρες… delivery στο σπίτι σου: Ο συνιδρυτής της Kirki Beers μιλά στο It’s Possible

Μπορεί στην εποχή του κορονοϊού η κατάσταση να είναι δύσκολη (και) για τις επιχειρήσεις, ωστόσο σε τέτοιες δύσκολες στιγμές γεννιούνται και μερικές καλές ιδέες. Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι δημιουργοί του brand Kirki Beers και αποφάσισαν να κάνουν delivery μπύρας. Έτσι οι μπύρες έρχονται σπίτι σου, χωρίς να χρειάζεται αν βγεις από αυτό. Η Kirki Beers ξεκίνησε την δραστηριότητα της τον Σεπτέμβρη του 2015 και η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στον Πειραιά.

Ο συνιδρυτής της μικροζυθοποιίας, Γιάννης Χανιώτης, μιλά στο It’s Possible για το πως ακριβώς λειτουργεί το μοντέλο του delivery. Ενώ εξηγεί και το τι πρέπει να κάνει ένας επιχειρηματίας, για να «επιβιώσει» μέσα σε μια περίοδο κρίσης.

Εδώ και πόσο καιρό κάνετε delivery μπύρας; Και ποια είναι η διαδικασία;

Ξεκινήσαμε στις 20 Μαρτίου. Η διαδικασία είναι απλή. Με ένα μήνυμα στις σελίδες μας (Kirki Beers) στο Facebook και στο Instagram. Επικοινωνούμε άμεσα  με τον ενδιαφερόμενο και συμφωνούμε ημερομηνία και ώρα παράδοσης. Μοναδική προϋπόθεση είναι συμπλήρωση ενός (1) κιβωτίου (δηλαδή 20 φιάλες της επιλογής του). Προσπαθούμε οι παραδόσεις να γίνονται 1- 2 φορές την εβδομάδα, ώστε να περιορίσουμε και εμείς τις μετακινήσεις στο ελάχιστο.

Ποια είναι τα πρώτα σχόλια και οι αντιδράσεις που είδατε από το κοινό;

Η ανταπόκριση είναι πολύ θετική.  Όλο και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν μια διαφορετική εμπειρία από το αγαπημένο τους ποτό, την μπίρα και επιλέγουν craft προϊόντα

Ξεκινήσατε το brand σας το 2015, μέσα στην κρίση. Τώρα είμαστε σε μια άλλη περίοδο κρίσης. Τελικά, τι πρέπει να κάνει ένας επιχειρηματίας για να «επιβιώσει» σε τέτοιες στιγμές;

Μάλλον υπομονή. Το επιχειρείν είναι πολύ δύσκολο τα τελευταία, πολλά, χρόνια, ιδιαίτερα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.  Χρειάζεται μεγάλα αποθέματα ενέργειας, αγάπης γι’ αυτό που κάνει και προσήλωση στους στόχους που κάθε φορά θέτει.

Αυτή την στιγμή τι περιλαμβάνει το brand σας;

Διαθέτουμε 4 προϊόντα:

Την Κίρκη / Kirki Pale Ale: Μια ξεχωριστή Pale Ale μπύρα, με πορτοκαλί χρώμα. Η πικράδα εξισορροπείται με γλυκά στοιχεία από τη βύνη. Άρωμα γήινο από άνθη, εσπεριδοειδή και ξηρούς καρπούς.

Την Πικρή / Pikri I.P.A : Μια ανοιχτόχρωμη ξανθιά και φυσικά θολή I.P.A. μπύρα. Δύο κορυφαίοι λυκίσκοι συνδυάζονται και δίνουν ένα μοναδικό άρωμα από εσπεριδοειδή (κίτρο, λεμόνι) και τροπικά φρούτα (passion fruit, mango), με μια ιδιαίτερα γοητευτική πικρή επίγευση

Την Πικρή “Απαγορευμένη” / Pikri Forbidden  I.P.A: Μια δροσιστική I.P.A με διακριτικό dry hopping. Αρώματα και γεύση από grapefruit, μανταρίνι, περγαμόντο και λυκίσκο.

Την Νίκη / Niki Amber Lager: Μια κεχριμπαρένια, “υβριδική”, διαφορετική lager μπύρα. Τρεις κορυφαίες pale βύνες δίνουν γεμάτο σώμα και συνδυάζονται με μεγάλες ποσότητες εκλεπτυσμένων λυκίσκων. Απαλή στη γεύση και απολαυστική!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 5 =