αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜπορεί να χαλάσει το mega deal μεταξύ Verizon και Yahoo;

Μπορεί να χαλάσει το mega deal μεταξύ Verizon και Yahoo;

Η μια μετά την άλλη γίνονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τις διαρροές δεδομένων από εκατομμύρια λογαριασμούς χρηστών της. Μετά την παραδοχή του Σεπτεμβρίου για παραβίαση 500 εκατ. λογαριασμών, η Yahoo παραδέχτηκε την Πέμπτη και νέα διαρροή που ξεπερνά το 1 δισ. λογαριασμούς.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που προσπαθεί να κλείσει το deal εξαγοράς της από τον αμερικανικό κολοσσό, Verizon. Τον Ιούλιο η Verizon είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να εξαγοράσει την Yahoo έναντι 4.83 δισ. δολαρίων. Μετά τις αποκαλύψεις για την πρώτη διαρροή τεράστιου όγκου δεδομένων, η Verizon είχε φανεί να είναι σκεπτική δηλώνοντας πως θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους. Επίσης οι πληροφορίες την ήθελαν να ζητά «έκπτωση» 1 δισ. δολαρίων για την εξαγορά.

Μετά όμως και τις χθεσινές αποκαλύψεις ότι πάνω από ένα δισεκατομμύριο λογαριασμοί παραβιάστηκαν από χάκερς, οι πληροφορίες τη θέλουν να σκέφτεται ακόμη και την παραίτηση από την πιθανή εξαγορά της Yahoo.

Το πρακτορείο Bloomberg αναφέρει ότι η Verizon θέλει να κατεβάσει κι άλλο την τιμή, ενώ δεν αποκλείεται και η πιθανότητα να αποχωρήσει εντελώς.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 12 =