αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜπορείς να δημιουργήσεις μια ιδέα από το μηδέν μέσα σε 54 ώρες; Τότε τσέκαρε το Startup Weekend Patras 2019

Μπορείς να δημιουργήσεις μια ιδέα από το μηδέν μέσα σε 54 ώρες; Τότε τσέκαρε το Startup Weekend Patras 2019

Από τις 12 και έως τις 14 Απριλίου, το δεύτερο Startup Weekend powered by Google Entrepreneurs (#SWpatras) έρχεται στην Πάτρα, στο νέο λιμάνι στο χώρο του Patras IQ. Η μοναδική αυτή διοργάνωση απευθύνεται σε άτομα και ομάδες που φιλοδοξούν να δουν τις πρωτότυπες ιδέες και τα υπό σχεδιασμό project τους να υλοποιούνται, αποκτώντας παράλληλα την τεχνογνωσία που θα τους επιτρέψει να τα απογειώσουν!

Το Startup Weekend Patras 2019 είναι όμως πολλά περισσότερα από αυτό: φιλοδοξεί να αποτελέσει όχι μόνο μια συνθήκη διάχυσης τεχνογνωσίας, καλών πρακτικών και αποτελεσματικών εργαλείων, αλλά και χώρο έμπνευσης, μια- έστω εφήμερη- θερμοκοιτίδα ικανή να «γεννήσει» ιδέες από το μηδέν. Ακόμα και όσοι λοιπόν διαθέτουν έναν ιδιαίτερα φιλόδοξο νου, ή μια δημιουργική ομάδα χωρίς πολύ συγκεκριμένα πλάνα, μπορούν σε όσα προσφέρει το SW Patras να βρουν την ιδέα εκείνη που θα τους κινητοποιήσει και θα τους κάνει να πάνε όχι ένα, αλλά πολλά βήματα μπροστά προς την υλοποίησή της.

54 ώρες για να δημιουργήσεις μια ιδέα από το μηδέν: ίσως και να ήταν λίγες χωρίς την παρουσία των μοναδικών στον τομέα τους- αλλά και στον χώρο της επιχειρηματικότητας εν γένει- ανθρώπων που θα συγκεντρώσει στην πόλη το Startup Weekend Patras 2019! Μοναδικοί Judges, Coatches και Speakers θα καταφθάσουν από όλη την Ελλάδα, για να μοιραστούν μαζί μας τα μικρά και μεγάλα μυστικά που μπορούν να οδηγήσουν τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους πίσω από μια ιδέα στα μονοπάτια της επιτυχίας! Οι νικητές που θα αναδειχθούν θα βραβευτούν το απόγευμα της Κυριακής, 14 Απριλίου, κερδίζοντας μοναδικά δώρα.

Κλείστε τώρα εισιτήριο ΕΔΩ: ➡️https://bit.ly/2HvGYyN

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 6 =