αρχικηVIRAL«Μπαμπά, πραγματικά έζησες εδώ;»: Πως ο Κριστιάνο παρέδωσε ένα σπουδαίο μάθημα στον γιό του

«Μπαμπά, πραγματικά έζησες εδώ;»: Πως ο Κριστιάνο παρέδωσε ένα σπουδαίο μάθημα στον γιό του

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάς από που ξεκίνησες. Και ότι καμία επιτυχία δεν έρχεται εύκολα. Στοιχεία σαν και αυτά θέλησε να μεταδώσει στον γιό του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Έτσι, συζήτησε μαζί του, και τον πήγε να δει το φτωχικό δωμάτιο που έμενε στην Πορτογαλία- όταν ο Κριστιάνο ήταν παιδί. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρονάλντο στο TVI:

«Φεύγοντας από τη Μαδρίτη τα πραγματα ήταν περίπλοκα, ειδικά για τον γιο μου, γιατί είχε τους φίλους του εκεί. Τα παιδιά νομίζουν ότι είναι όλα απλά. Η ποιότητα της ζωής, μηχανές,αυτοκίνητα, σπίτια, παιχνίδια και ακριβά ρούχα.

Θέλω να κάνω τα παιδιά μου να καταλάβουν, ότι αυτά τα πράγματα δεν έρχονται μόνο χάρη στο ταλέντο, αλλά χάρη στη σκληρή δουλειά. Πήρα τον μικρό στη Λισαβόνα και του εξήγησα πολλά πράγματα. Του εξήγησα ότι είμαστε τυχεροί. Του έδειξα πού ζούσα και ότι δεν είχα τίποτα. Του έδειξα το δωμάτιο μου οταν ημουν στην ηλικία του και μου είπε..

«Μπαμπά, πραγματικά έζησες εδώ;» Δεν μπορούσε να το πιστέψει.. γι ‘ αυτόν όλα είναι απλά. Η ζωή μου είναι εύκολη τωρα δεν μου λείπει τίποτα, αλλά τα παιδιά μου πρέπει να καταλάβουν από πού έρχομαι και ότι η ζωή είναι ένα περίπλοκο πράγμα. Μπορει να σταματήσω σε ένα χρόνο, αλλά μπορώ να συνεχίσω μέχρι και τα σαραντα.

Αυτό που με συγκινεί είναι το πάθος που είχα πάντα για αυτό το άθλημα και ειδικά την επιθυμία μου να κερδίζω σε κάθε περίσταση».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + six =