αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜπάχαλο στην εταιρία που απέλυσε 900 εργαζομένους μέσω video call- Παραιτήθηκαν 3 κορυφαία στελέχη

Μπάχαλο στην εταιρία που απέλυσε 900 εργαζομένους μέσω video call- Παραιτήθηκαν 3 κορυφαία στελέχη

Η εταιρία δισεκατομμυρίων Better.com έγινε viral σε όλο τον πλανήτη πριν λίγες ημέρες για αρνητικό λόγο. Όπως γράφαμε και εδώ στο It’s Possible, ο CEO της εταιρίας, ανακοίνωσε μέσω ομαδικού video call ότι 900 εργαζόμενοι απολύονται. Με το σχετικό βίντεο να κυκλοφορεί στο ίντερνετ και στα social media.

Τώρα η εταιρία έρχεται αντιμέτωπη με αναταράξεις. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Forbes, 3 κορυφαία στελέχη παραιτήθηκαν μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε. Πρόκειται για τους head of marketing (Melanie Hahn), head of public relations (Tanya Hayre Gillogley) και vice-president of communications (Patrick Lenihan).

Την ίδια στιγμή, ο ιδρυτής και CEO, Vishal Garg, o οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, ζήτησε συγγνώμη μέσα από το blog της εταιρείας. Ο διευθύνων σύμβουλος έγραψε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τον τρόπο που χειρίστηκα τις απολύσεις την περασμένη εβδομάδα». Και συμπλήρωσε: «Απέτυχα να δείξω τον κατάλληλο σεβασμό και την εκτίμηση για τα άτομα που επηρεάστηκαν και για τη συνεισφορά τους στη Better. Έχω την ευθύνη της απόφασης για τις απολύσεις, αλλά όταν την κοινοποίησα, έκανα λάθος την εκτέλεση. Κάνοντάς το αυτό, σας ντρόπιασα».

Συνέχισε λέγοντας ότι «λυπάται βαθιά» και «δεσμεύεται να μάθει από αυτή την κατάσταση και να κάνει περισσότερα για να είναι ο ηγέτης» που περιμένουν όλοι να είναι.

Σύμφωνα με το Forbes, η εταιρία έχει αυτή τη στιγμή μια αποτίμηση που φτάνει στα 7 δισ. δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − eighteen =