αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜπάχαλο στα Jumbo: Τελικά ούτε click in shop, ούτε click away. Η αλυσίδα κλείνει όλα τα καταστήματα στις κόκκινες περιοχές

Μπάχαλο στα Jumbo: Τελικά ούτε click in shop, ούτε click away. Η αλυσίδα κλείνει όλα τα καταστήματα στις κόκκινες περιοχές

Εμπρός… πίσω, για τα Jumbo. Η αλυσίδα είχε ανακοινώσει ότι τα φυσικά καταστήματα της στις «κόκκινες» περιοχές θα λειτουργήσουν από σήμερα με το μοντέλο του click in shop, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω screenshot από το επίσημο website των Jumbo.

Ωστόσο, τώρα έχουμε αλλαγή δεδομένων. H αλυσίδα αποφάσισε να κλείσει όλα τα φυσικά καταστήματα της στις «κόκκινες» περιοχές- στις οποίες περιλαμβάνεται αυτή τη στιγμή και η Αττική.

Τι συνέβη στο ενδιάμεσο: Οι άνθρωποι των Jumbo εκτίμησαν ότι η δυνατότητα click in shop για πώληση μόνο συγκεκριμένων κατηγοριών προϊόντων της, είχε τόσο διαχειριστικές δυσκολίες, όσο και εμπορικές, καθώς θα έπρεπε να αποκλείσει τους καταναλωτές από κατηγορίες προϊόντων (όπως συνέβαινε με τα σούπερ μάρκετ).

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα εκτός από παιχνίδια, πουλάει είδη σούπερ μάρκετ, ρούχα, παπούτσια και είδη βιβλιοχαρτοπωλείου.

Ακολουθώντας την προηγούμενη τακτική της δεν θα υιοθετήσει και πάλι το click away.

Μπαίνοντας τώρα στο e-jumbo.gr, βλέπουμε ότι οι προγενέστερες ανακοινώσεις και προωθητικές ενέργειες της εταιρίας έχουν «κατέβει». Το βράδυ του Σαββάτου αναρτήθηκε νέα ανακοίνωση που αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, παρά την πρόθεσή μας να βρούμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους να σας εξυπηρετήσουμε, δυστυχώς, τα καταστήματα Jumbo σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα, θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου. Ελπίζουμε σύντομα, να είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε και σε αυτές τις περιοχές. Τα υπόλοιπα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως και πριν (χωρίς ραντεβού). Επιπλέον, σας ενημερώνουμε οτι το ESHOP της ΚΥΠΡΟΥ έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά! Ευχαριστούμε πολύ!».

Υπενθυμίζουμε ότι μέσα στο lockdown η αλυσίδα είχε αντιμετωπίσει προβλήματα και με την λειτουργία του e-shop της.

UPDATE

«Τρελό» σκηνικό στα Jumbo: Άλλαξαν πάλι γνώμη και ανοίγουν τα καταστήματα στις «κόκκινες» περιοχές

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × three =