αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜπάχαλο στα Jumbo: Δεν ανοίγει το eshop στις 26 Νοεμβρίου. «Κλειστό μέχρι νεωτέρας» (Εικόνα)

Μπάχαλο στα Jumbo: Δεν ανοίγει το eshop στις 26 Νοεμβρίου. «Κλειστό μέχρι νεωτέρας» (Εικόνα)

Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι είναι η κατάσταση στα Jumbo. Όπως είχαμε γράψει εδώ στο It’s Possible πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή αλυσίδα αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία του eshop της, αφού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στον τεράστιο όγκο παραγγελιών.

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας», έγραφε τότε η σχετική ανακοίνωση.

Τώρα τα Jumbo έβγαλαν νέα ανακοίνωση. Την οποία οποία μπορούν να δουν οι καταναλωτές μπαίνοντας στο Jumbo.gr. Όπως αναφέρει αυτή: «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια “Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ” πραγματοποιείται κανονικά».

Άρα λοιπόν η εταιρία ενημερώνει ότι το χρονοδιάγραμμα που είχε βγάλει… πάει περίπατο. Και το eshop θα μείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =