αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜπάχαλο με την mobile εφαρμογή της Alpha Bank- Έβγαλε ανακοίνωση η τράπεζα

Μπάχαλο με την mobile εφαρμογή της Alpha Bank- Έβγαλε ανακοίνωση η τράπεζα

Η Alpha Bank ενημερώνει τους πελάτες να σβήσουν την εφαρμογή myAlpha Mobile και να της κατεβάσουν ξανά, καθώς υπάρχει πρόβλημα μετά από αναβάθμιση. Συγκεκριμένα, από εχθές το βράδυ η Alpha Bank ενημερώνει τους πελάτες της μέσω SMS ή μηνύματος στο Viber να σβήσουν και να κατεβάσουν ξανά την εφαρμογή της στα smartphones.

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι η νέα επιλογή για αποστολή myAlpha Code μέσω push notification, καθώς από την ώρα που έχει ενεργοποιηθεί το εν λόγω χαρακτηριστικό στην ιστοσελίδα της, η εφαρμογή πλέον δεν ανταποκρίνεται. Αφού κάνετε εγκατάσταση εκ νέου την εφαρμογή, σας ενημερώνει για τα push notifications του Alpha Web Banking, τα οποία δεν ήταν ενεργά μέχρι σήμερα.

Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο update στην εφαρμογή, αλλά η εταιρεία ζητάει εκ νέου εγκατάσταση και set-up της εφαρμογής, κάτι που ίσως εκνευρίσει κάποιους πελάτες της τράπεζας. Όπως και να έχει, μετά την επανεγκατάσταση, όλα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά. Αν δε μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή και δε σας έχει έρθει ενημερωτικό μήνυμα, ακολουθήστε τα παραπάνω.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − seven =