αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜπάσιμο του Ιβάν Σαββίδη στο ηλεκτρονικό εμπόριο- Αυτή είναι η πλατφόρμα που έβγαλε online

Μπάσιμο του Ιβάν Σαββίδη στο ηλεκτρονικό εμπόριο- Αυτή είναι η πλατφόρμα που έβγαλε online

Μπάσιμο στο e-commerce έκανε η Dimera Group, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Η πλατφόρμα που βγήκε ήδη online λέγεται open-market.gr.

«Στο Open Market, μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Η διάρκεια πώλησης των προϊόντων στο Open Market διαρκεί μόνο μερικές ημέρες και προσφέρεται σε περιορισμένο απόθεμα» σημειώνει η εταιρία.

«Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και λάβετε την επιβεβαίωση στο e-mail σας, εμείς προχωράμε στην δημιουργία της παραγγελίας σας την ίδια ημέρα, εφόσον ολοκληρώσετε την αγορά σας έως τις 14:00. Οι παραγγελίες που θα ολοκληρώνονται αργότερα από αυτή την ώρα θα δημιουργούνται την επόμενη ημέρα. Η παράδοση πραγματοποιείται με το logistic system της εταιρείας Retail World A.E. και θα ολοκληρωθεί ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας» τονίζεται επίσης.

Γενικά, άνευ απρόοπτων περιστατικών στο οδικό δίκτυο, οι παραγγελίες σας θα παραδίδονται Δευτέρα έως Παρασκευή ως εξής:

Αθήνα & Θεσσαλονίκη: 2 ημέρες
Υπόλοιπη Ελλάδα / ευπρόσιτες περιοχές: 4 ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές: 6 ημέρες

To ηλεκτρονικό κατάστημα του ομίλου Dimera διαθέτει προϊόντα τεχνολογίας και είδη σπιτιού. Ως προς τους όρους αγορών και υπηρεσιών που παρέχει προς το καταναλωτικό κοινό δίνει την δυνατότητα για πληρωμή των παραγγελιών σε έως και 12 άτοκες δόσεις με δωρεάν μεταφορικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =