αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μου έλεγαν να μην αφήσω το πανεπιστήμιο για να ανοίξω μια πιτσαρία. Ήταν η χειρότερη συμβουλή που έχω λάβει»

«Μου έλεγαν να μην αφήσω το πανεπιστήμιο για να ανοίξω μια πιτσαρία. Ήταν η χειρότερη συμβουλή που έχω λάβει»

Πολλές φορές, οι συμβουλές των άλλων μπορούν να μας οδηγήσουν σε λάθος δρόμο.Εκτός αν τις αγνοήσουμε. Κάτι τέτοιο έκανε ο Ryan Holmes. Ο ίδιος είναι σήμερα ιδρυτής της Hootsuite. Μιας πλατφόρμας που σου επιτρέπει να διαχειριστείς όλα τα social media profiles που έχεις. Πριν από αυτό το project, ο νεαρός επιχειρηματίας είχε ανοίξει την δική του πιτσαρία.

Όταν ρωτήθηκε από το αμερικανικό Entrepreneur.com, για το ποια είναι η χειρότερη συμβουλή που έχει ακούσει, ο Holmes ήταν ξεκάθαρος: «Θα κάνεις λάθος αν αφήσεις το πανεπιστήμιο και ανοίξεις μια πιτσαρία». Αυτή ήταν η πιο κακή συμβουλή που του έλεγαν τότε αρκετοί. Και δεν την άκουσε.

Ο επιχειρηματίας εξηγεί: «Ως βιωματικός μαθητής, νιώθω καλύτερα σε περιβάλλοντα όπου μπορώ να κινηθώ γρήγορα, να κάνω λάθη και να ξανά δοκιμάσω. Για μένα το σχολικό περιβάλλον δεν είχε νόημα». Κάπως έτσι, μπήκε στον δρόμο που πίστευε ότι ήταν σωστός. «Μετά το εστιατόριο, συνέχισα μια σειρά από επενδύσεις που με οδήγησαν στην ίδρυση της Hootsuite», καταλήγει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 12 =