αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια startup προσφέρει δείπνο στο σπίτι με προσωπικό σεφ

Μια startup προσφέρει δείπνο στο σπίτι με προσωπικό σεφ

Πως θα σου φαινόταν να απολάυσεις ένα γεύμα στο σπίτι σου, το οποίο θα το ετοιμάσει ένας επαγγελματίας σεφ μπροστά σου; Αυτό κάνει η Yhangry. Μια startup που δημιουργήθηκε από δύο πρώην στελέχη της Barclays στο Λονδίνο.

Η ιδέα ανήκει στην Χεινίν Ζανγκ και την Σίντχι Μιτάλ, που λόγω της επαγγελματικής τους καθημερινότητας, απουσίαζαν πολλές ώρες από το σπίτι. Το μόνο που ήθελαν όταν γυρνούσαν από τη δουλειά ή τα Σαββατοκύριακα όταν καλούσαν φίλους ήταν ένα καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό.

Από την ανάγκη αυτή προέκυψε η Yhangry. Μια startup που δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να διοργανώσει ένα δείπνο στο σπίτι του με τους φίλους του, με το μενού να το επιμελούνται επαγγελματίες σεφ οι οποίοι μαγειρεύουν για το συγκεκριμένο τραπέζι και μόνο. Ο σεφ έρχεται στο σπίτι σου, χρησιμοποιεί την κουζίνα σου, και φεύγουν αφήνοντας τα πάντα καθαρά και τακτοποιημένα, όπως σημειώνει η εταιρία.

Ο οικοδεσπότης το μόνο που έχει να κάνει είναι να υποδείξει την αγαπημένη του κουζίνα, τον αριθμό ατόμων, και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Yhangry.

Πρόσφατα η startup άντλησε 1,5 εκατ. δολάρια σε έναν seed γύρο χρηματοδότησης. Η εταιρία αναμένεται να επεκταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στο εξωτερικό σε πόλεις όπως το Παρίσι, το Βερολίνο, η Βαρκελώνη και η Λισαβόνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 7 =