αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια «Forbes 30 under 30» επιχειρηματίας, περιγράφει το 24ωρο της μέσα σε 2 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια «Forbes 30 under 30» επιχειρηματίας, περιγράφει το 24ωρο της μέσα σε 2 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Morgan Curtis είναι μια νεαρή επιχειρηματίας, που κάνει τα δικά της δυναμικά βήματα. Με έντονα στοιχεία δημιουργικότητας. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού είναι ιδρύτρια της Morgan Lane. Ενός γυναικείου brand, που εστιάζει στις πιτζάμες, τα μαγιό και τα εσώρουχα. Με έμφαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η Morgan Curtis πρόσφατα συμπεριλήφθηκε μάλιστα στη διάσημη λίστα «30 under 30» του Forbes.

Στο παραπάνω βίντεο, ο φακός του Forbes, την ακολουθεί μέσα στην εργάσιμη ημέρα της. Η ίδια, μέσα σε μόλις 2 λεπτά, παραθέτει όλο το 24ωρο της.

«Σκέφτομαι την εταιρία μου ακόμα και ενώ κοιμάμαι. Τότε βρίσκω τις καλύτερες ιδέες μου», κάπως έτσι ξεκινά την περιγραφή της, η Morgan Curtis.

Στη συνέχεια τσεκάρει το κινητό της, για να δει αν υπάρχουν κάποια επείγοντα emails. Δυσκολεύεται συνήθως να σηκωθεί από το κρεβάτι. Βάζει λίγη μουσική και ξεκινά την γεμάτη ημέρα της. Νωρίς το πρωί βάζει κάποιες συναντήσεις. Και στη συνέχεια το ωράριο της γεμίζει με σχεδιασμούς ρούχων, πρώτες ύλες και σχέδια για το πως μπορεί να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ημέρα της είναι γεμάτη μέχρι το βράδυ. Κάπου εκεί, φτάνει στο σπίτι, και στη συνέχεια πάει για τρέξιμο τις βραδινές ώρες. Τότε αφήνει το κινητό στο σπίτι. Πάντα έχει ενθουσιασμό. «Δεν μπορώ να περιμένω τι θα φέρει το αύριο» καταλήγει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three − two =