αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια CEO εξηγεί: «Αν δεν έχεις αποτύχει, δεν έχεις ανακαλύψει τις πραγματικές δυνατότητες που κρύβονται μέσα σου»

Μια CEO εξηγεί: «Αν δεν έχεις αποτύχει, δεν έχεις ανακαλύψει τις πραγματικές δυνατότητες που κρύβονται μέσα σου»

Βλέποντας το βιογραφικό της Sarah Robb O’Hagan είναι εύκολο να εντυπωσιαστείς. Η ίδια έχει εργαστεί ως στέλεχος σε εταιρίες όπως οι Nike, Virgin Atlantic και Gatorade. Από τον περασμένο Φεβρουάριο, έχει αναλάβει τη θέση της CEO στην Flywheel- ένα από τα πιο διάσημα fitness brands στον κόσμο.

Ο δρόμος προς την επιτυχία όμως, δεν ήταν καθόλου εύκολος. Είναι χαρακτηριστικό, ότι όταν η Sarah Robb O’Hagan ήταν λίγο πάνω από τα 20 της, απολύθηκε δύο φορές από δουλειές. Αρκετές αποτυχίες, μέχρι να έρθει ν αναγνώριση και η μεγάλη επιτυχία. Μιλώντας στο αμερικανικό Entrepreneur.com εξηγεί το πως πρέπει να αντιμετωπίζει κάποιος την αποτυχία.

«Πιστεύω πραγματικά ότι η αποτυχία είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προσωπική ανάπτυξης» τονίζει η έμπειρη CEO.

Και εξηγεί: «Αν δεν έχεις αποτύχει, δεν έχεις ανακαλύψει τις πραγματικές δυνατότητες που κρύβονται μέσα σου. Είχα μεγάλες και ενοχλητικές αποτυχίες στην πορεία μου. Στα 20 μου είχα απολυθεί δύο φορές. Ήταν μια δύσκολη περίοδος». Παράλληλα, σημειώνει ότι πρέπει να αποδεχτείς μια αποτυχία, να δεις πως κινήθηκες στην εκάστοτε περίπτωση και να μάθεις από αυτό.

Στην αποδοχή της αποτυχίας, σύμφωνα με την ίδια, έχουν παίξει αρνητικό ρόλο και τα social media. Αφού εκεί παρουσιάζονται τέλειες εικόνες, καριέρες και ζωές. Έτσι έχει δημιουργηθεί ένα «στίγμα» γύρω από την αποτυχία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 7 =