αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ψηφιακή νομάς που παραιτήθηκε από την καθημερινή δουλειά της, έχει ταξιδέψει σε 15 χώρες, και βγάζει 300.000 δολάρια το χρόνο

Η ψηφιακή νομάς που παραιτήθηκε από την καθημερινή δουλειά της, έχει ταξιδέψει σε 15 χώρες, και βγάζει 300.000 δολάρια το χρόνο

Πριν κάποια χρόνια, η Kate Bagoy έπεισε το αφεντικό της να της επιτρέψει να δουλεύει εξ αποστάσεως. Κάπως έτσι, κατάλαβε στην πράξη ότι μπορεί να είναι παραγωγική στη εργασίας της ενώ ταξιδεύει. Ακόμα κι αν η δουλειά της είναι full-time. Λίγα χρόνια αργότερα, έκανε το μεγάλο βήμα: Παραιτήθηκε από την καθημερινή δουλειά της, και έγινε ένας ψηφιακός νομάς. Δηλαδή, ταξιδεύει ενώ παράλληλα δουλεύει. Και έχει ταξιδέψει σε 15 χώρες μέχρι σήμερα.

Τα επαγγελματικά της αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Αυτή τη στιγμή, είναι business coach για επιχειρηματίες, freelance designer και ιδρύτρια της πλατφόρμας Six Figure Freelancers. Τα έσοδα της; Αναμένεται να φτάσουν στα 300.000 δολάρια το 2018.

«Θα πάρετε αυτό που πιστεύετε ότι μπορείτε και αξίζετε να πάρετε, ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε ή όχι», λέει η ίδια προς τους professional ταξιδιώτες.

Όπως πιστεύει η ίδια μιλώντας στο FastCompany.com, πλέον οι περισσότεροι επαγγελματικοί ρόλοι μπορούν να υπάρξουν και εκτός γραφείου. «Μπορείς να μιλήσεις με τους πελάτες σου μέσω βίντεο ή τηλεφώνου. Εκτός αν πρέπει οπωσδήποτε να είσαι μαζί τους στο ίδιο δωμάτιο», τονίζει. Σχεδόν οποιαδήποτε θέση, μπορεί να μετατραπεί σε μια «workanywhere» δουλειά. «Και αν χρειάζεται να συναντηθείτε οποιοσδήποτε με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, είναι απλώς μια καλή δικαιολογία για ένα άλλο ταξίδι», καταλήγει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 12 =