αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια πρώην δασκάλα μαθηματικών που τώρα πληρώνεται για να ταξιδεύει και να ανεβάζει φαγητά στο Instagram

Μια πρώην δασκάλα μαθηματικών που τώρα πληρώνεται για να ταξιδεύει και να ανεβάζει φαγητά στο Instagram

Αυτό που έχει καταφέρει η Jessica Hirsch είναι σίγουρα μια dream job για πολλούς. Ως το 2017 η ίδια ήταν δασκάλα μαθηματικών. Τώρα είναι επαγγελματίας Instagrammer. Έχει 480 χιλ. followers, και πληρώνεται για να ταξιδεύει. Ενώ όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος, στο προφίλ της ποστάρει και πολλά πιάτα φαγητών. Κλείνοντας και τις σχετικές συνεργασίες φυσικά, οι οποίες της φέρνουν έσοδα.

Η Jessica Hirsch ξεκίνησε να ασχολείται με το Instagram το 2015. Καθαρά σε ερασιτεχνικό πλαίσιο. Αρχικά αφιέρωνε λίγο χρόνο, όμως όσο πέρναγε ο καιρός ασχολούνταν όλο και περισσότερες ώρες. Κυρίως, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα γεύματα της.

Στην συνέχεια ξεκίνησε να ανεβάζει όλο και περισσότερο υλικό και είδε το κοινό της να αυξάνεται θεαματικά σε βάθος χρόνου. Κάπως έτσι έκανε το μεγάλο pivot. Το 2017 σταμάτησε να εργάζεται ως δασκάλα, και το Instagram έγινε η βασική της δουλειά. Με το προφίλ cheatdayeats να έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο κοινό γύρω του.

Ναι, ταξιδεύει, τρώει γεύματα και ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram. Αυτή είναι η δουλειά της. Και έχει καταφέρει να κλείσει συνεργασίες με κολοσσούς όπως: Hilton Hotels & Resorts, Hyatt, Kellogg’s, American Express, Delta Airlines, Uber, Samsung και Oreo.

«Κάθε ημέρα ανυπομονώ για αυτό. Είμαι ενθουσιασμένη. Ποτέ δεν έχω μια κακή ημέρα στη δουλειά. Δεν συνειδητοποιώ ότι εργάζομαι, αλλά εργάζομαι συνεχώς» λέει η Jessica Hirsch.

Μιλώντας παλαιότερα στο αμερικανικό Entrepreneur.com, η ίδια έχει πει ότι αρχικά είδε φίλους της να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram και σκέφτηκε ότι και αυτή θα μπορούσε να κάνει το ίδιο. Όπως εξηγεί, τον πρώτο καιρό οι followers της αυξάνονταν με αργούς ρυθμούς. Μόλις όμως έφτασε τους 10.000, μετά πήγε στους 100.000 μέσα σε λίγους μήνες. Έκτοτε, όλα τρέχουν πιο γρήγορα.

Όσο για το πως ένιωσε όταν πήρε τα πρώτα της λεφτά; «Είπα ωραία, πληρώνομαι για κάτι που πιθανόν θα το έκανα δωρεάν», θυμάται. Τώρα συνεχίζει να κάνει το ίδιο και μάλιστα πηγαίνει και πολλά ταξίδια, στα οποία δοκιμάζει φαγητά. Και πάντα θα ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες στο Instagram. Φυσικά, έχει μια τακτική σχέση με τους ακολούθους της, κάνοντας αναρτήσεις σχεδόν κάθε ημέρα.

https://s3.amazonaws.com/upviral/upviralleadimages%2F1595856824062-extended.jpg
https://www.theoffbeatlife.com/wp-content/uploads/2020/07/0509-2018-122137671051718520114-2-1024x706.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − four =