αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια πρωτότυπη συνεργασία με το Skiathos Palace αναπτύσσει η Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους

Μια πρωτότυπη συνεργασία με το Skiathos Palace αναπτύσσει η Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους

Μια πρωτότυπη συνεργασία έχουν αναπτύξει η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και το ξενοδοχειακό συγκρότημα “Skiathos Palace” στις Κουκουναριές Σκιάθου.

Κάθε εβδομάδα, η Ιερά Μονή προμηθεύει το ξενοδοχείο με μεγάλη ποσότητα φρέσκων ψαριών από την μονάδα υδατοκαλλιέργειας που διαθέτει. Τα ολόφρεσκα ψάρια τσιπούρες (sparus aurata) και μυλοκόπι (umbrina cirrosa) μεταφέρονται οδικώς από την Ιερισσό στον Βόλο και εκεί φορτώνονται στο Ε/Γ Ο/Γ Πρωτέας για την Σκιάθο. Έτσι το ξενοδοχείο καλύπτει μέρος των διατροφικών αναγκών των πελατών και του προσωπικού του.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του, πέραν της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων που είναι βραβευμένα από το International Taste Institute των Βρυξελλών με 2 αστέρια, έχουν και ασύγκριτα ανταγωνιστική τιμή.

Το ξενοδοχείο “Skiathos Palace” εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την Μονή σε προμήθεια και άλλων αγιορείτικων προϊόντων με υψηλή διατροφική αξία αλλά και ανταγωνιστικές τιμές.

Γνωστό για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει το εμβληματικό ξενοδοχείο που δεσπόζει στο τοπίο των Κουκουναριών, δίνει την δέουσα βαρύτητα και στις Ελληνικές γεύσεις, με προϊόντα από τοπικούς και επιλεγμένους παραγωγούς, που εγγυώνται ποιότητα υψηλών προδιαγραφών.

Οι αλλεπάλληλες διακρίσεις που έχει αποσπάσει το “Skiathos Palace” για το ελληνικό πρωινό και τις γεύσεις που προσφέρει, με την πιστοποίηση ποιότητας να αποτελεί το σήμα κατατεθέν, αποδεικνύουν τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ανεβάζουν διαρκώς τον πήχη της ποιότητας, με προϊόντα ανάλογων προδιαγραφών, όπως τα Αγιορείτικα ψάρια, που ανοίγουν ένα καινούργιο, εξαιρετικά σημαντικό πλαίσιο συνεργασίας, με προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης στο μέλλον.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 18 =