αρχικηVIRALΜια πολυτελής εξοχική κατοικία πάνω στη θάλασσα, για όποιον θέλει να κάνει… διακοπές εντός Αττικής (ΦΩΤΟ)

Μια πολυτελής εξοχική κατοικία πάνω στη θάλασσα, για όποιον θέλει να κάνει… διακοπές εντός Αττικής (ΦΩΤΟ)

Τα ταξίδια έχουν «παγώσει» αυτή τη στιγμή. Κάποιοι μπορούν να κάνουν… διακοπές εντός Αττικής. Ίσως σε ένα σπίτι όπως αυτό που θα δεις στις φωτογραφίες. Πρόκειται για μια εξοχική κατοικία στην Ανάβυσσο. Η οποία αναδιαμορφώθηκε από το KM architecture studio.

Με σεβασμό στο περιβάλλον τηςπεριοχής και τον χαρακτήρα του, οι designers έδωσαν νέα πνοή στην εξαιρετική κατοικία και απέδειξαν ότι δεν χρειάζονται πολλά στοιχεία εντυπωσιασμού για να επιτευχθεί η άρτια και άψογη αισθητική.

Η λύση που υιοθετήθηκε για το εσωτερικό ήταν ο διαχωρισμός ή ενοποίηση των λειτουργιών χρησιμοποιώντας στοιχεία επίπλωσης ή φωτισμού. Στο σαλόνι (τοποθετημένο σε κατώτερη θέση από την τραπεζαρία και την είσοδο), το σκαλί που δημιουργούσε υψομετρική διαφορά 50εκ και διαχώριζε τους χώρους, μετατράπηκε σε ένα πάγκο που αποτελεί συνέχεια του καθιστικού. Συγκεκριμένα σημεία φωτίστηκαν για να υποδείξουν το διαχωρισμό των χώρων ή να επισημάνουν λεπτομέρειες που τονίζουν τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και τη διακριτική κομψότητα που επικρατεί σε κάθε γωνιά.

Ο εξωτερικός χώρος σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί μικρότερους χώρους διαφορετικών λειτουργίων (καθιστικό, day-bed, bbq) γύρω από την πισίνα, απολαμβάνοντας τη θέα στη θάλασσα.

εξοχική κατοικία στην Ανάβυσσο
εξοχική κατοικία στην Ανάβυσσο
εξοχική κατοικία στην Ανάβυσσο

>>> Μπείτε και στην Facebook Ομάδα του It’s Possible εδώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + eight =