αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια πετυχημένη ιδρύτρια, λέει ότι το να έχεις «άγνοια κινδύνου» όταν ξεκινάς startup, είναι καλό

Μια πετυχημένη ιδρύτρια, λέει ότι το να έχεις «άγνοια κινδύνου» όταν ξεκινάς startup, είναι καλό

Πριν λίγες ημέρες, ακούσαμε τον Mark Zuckerberg να λέει κατά την ομιλία του στο Χάρβαρντ, πως όταν ξεκίναγε το Facebook, δεν ήξερε το πως να ενώσει τους ανθρώπους. Απλά ξεκίνησε. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Δεν είναι ο μόνος που έχει αυτή την άποψη.

Το ίδιο έπραξε και η ιδρύτρια της Thing Industries, Bridie Picot. Δημιούργησε το 2013 μια εταιρία που σχεδιάζει περίεργα αντικείμενα για το σπίτι. Ναι, σαν την μπανάνα- μαξιλάρι με την οποία την βλέπετε να ποζάρει στην παραπάνω φωτογραφία. Και κατάφερε να φτάσει στη δική της επιχειρηματική επιτυχία.

«Η συμβουλή μου προς όσους έχουν μια startup ιδέα, είναι να προχωρήσουν μπροστά και να την ξεκινήσουν», σημειώνει η επιχειρηματίας.

Και συμπληρώνει, μιλώντας στο FastCompany.com: «Αν κάνεις από πριν μεγάλη έρευνα, για το πόσα χρειάζεται να μάθεις, και τι όγκος δουλειάς έρχεται μπροστά, μπορεί να σε κρατήσει μακριά». Σε αυτό τον δρόμο της… άγνοιας κινήθηκε πριν μερικά χρόνια για να ιδρύσει την επιχείρηση της. «Δεν ήξερα τίποτα όταν ξεκίναγα την Thing Industries και χαίρομαι για αυτό! Είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπίσεις καταστάσεις, όταν ήδη έχεις φτάσει σε αυτές».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + nine =