αρχικηVIRALΜια νύχτα στο μουσείο: Το Airbnb κάνει έναν… λίγο τρομακτικό διαγωνισμό, για 2 τυχερούς

Μια νύχτα στο μουσείο: Το Airbnb κάνει έναν… λίγο τρομακτικό διαγωνισμό, για 2 τυχερούς

Πως είναι, άραγε, τα μουσεία την νύχτα; Όταν όλοι οι επισκέπτες και το προσωπικό λείπουν; Αν είσαι λάτρης των ταινιών «Μια νύχτα στο Μουσείο», τότε πρέπει να τσεκάρεις τον νέο διαγωνισμό του Airbnb.

Η διάσημη πλατφόρμα δίνει την δυνατότητα σε δύο τυχερούς να περάσουν ένα βράδυ, μόνοι, στο μουσείο του Λούβρου.

Δηλαδή, να περάσεις το βράδυ δίπλα στη Μόνα Λίζα, να δειπνήσεις δίπλα στην Αφροδίτη της Μήλου, να ακούσεις μουσική στα σαλόνια του Ναπολέοντα του 3ου και στη συνέχεια να περάσει το βράδυ σε ένα κρεβάτι μέσα στην περίφημη πυραμίδα στην είσοδο του μουσείο.

Ένας τυχερός λοιπόν στις 30 Απριλίου, συνοδευόμενος από το πρόσωπο της επιλογής του, θα φτάσει στις 4 και μισή το απόγευμα (τοπική ώρα) στο μεγαλύτερο μουσείο του πλανήτη το οποίο θα είναι όλο δικό του. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Airbnb και να απαντήσουν στην ερώτηση «Για ποιον λόγο θα ήσασταν ο ιδανικός προσκεκλημένος της Μόνα Λίζα;». Εκπρόσωποι του Λούβρου και του Airbnb θα ελέγξουν τις απαντήσεις. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της απάντησης είναι η 12η Απριλίου, στις 23:59.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × one =